Vilsonovo šetalište
60

Poslovna zajednica na trčanju: Održana treća AUDI B2B RUN utrka

E.S.H.
Foto: D. Ć./Klix.ba
(Foto: D. Ć./Klix.ba)
Treće izdanje AUDI B2B RUN utrke održano je večeras na Vilsonovom šetalištu. Okupio se veliki broj trkača, predstavnika mnogobrojnih kompanija. Ova utrka se pozicionirala kao najveći poslovno-sportski događaj u Bosni i Hercegovini, te je postala nezaobilazan event u kalendarima najaktivnijih kompanija koje posluju u BiH.

Danas je poslovna zajednica na nogama, a uposlenici su sa ponosom branili boje svojih kompanija, potvrđujući slogan utrke "Cijela kompanije=jedan tim".

Učesnici su trčali stazom dugom 4,5 km, a nakon završetka je priređen Class Plus After Run Party na kojem su proglašeni pobjednici u muškoj i ženskoj kategoriji, te dodijeljene timske nagrade za najbolje kompanije u kategoriji malih, srednjih i velikih kompanija, kao i nagrada za Najfit kompaniju.

Za sjajnu atmosferu na najvećem i najbržem afterwork partyju nakon utrke, a na kojem kolege postaju prijatelji, pobrinula se Mirela Laković, koja je učesnike vodila kroz samu utrku, kao i istaknuti članove popularne "FM JAM države"- Dj Merkaoon i DJ Forora.

Posebnu pažnju privukla je dionica oko terena stadiona Grbavica, gdje su mnogi takmičari iskoristili priliku da naprave pauzu te se fotografišu.

Najfit kompanija je bila Raiffeisen banka, pobjednik u kategoriji velikih kompanija je Alma Ras, dok je u kategoriji srednjih najbolje bilo Visoko sudsko tuzilačko vijeće BiH. Pobjednik u kategoriji malih kompanija bio je T&E, a najbrža medijska kuća OBN. Najbrži trkač je bio Erdin Hastor, a trkačica Amela Trozić.

U fotogaleriji pogledajte atmosferu sa AUDI B2B RUN utrke.