lifestyle
189

Promo / Počela sezona kupanja na Termalnoj rivijeri Ilidža, gosti uživali u osvježenju

Klix.ba
Termalna rivijera Ilidža
Termalna rivijera Ilidža
Topli subotnji dan mnogi ljubitelji sunčanja i kupanja odlučili su provesti na Termalnoj rivijeri Ilidža, gdje smo zabilježili pravu ljetnu atmosferu.

Kako nam je kazao Emir Glogić, brend menadžer Termalne rivijere, sezona kupanja na ovim bazenima zvanično je počela 1. juna. Danas su kupači iskoristili sunčan dan i uživali u tropskoj Termalnoj rivijeri. Svi korisnici mogu uživati još uvijek u zimskim cijenama koje će biti aktuelne do 15. juna.

"Otvoren je centralni vanjski bazen, a u pripremi je i veliki bazen s valovima. Uskoro će biti otvoren i dječiji aqva park na 500m2 koji će krasiti ovaj cijeli kompleks. Otvorenje dječijeg parka planirano je do kraja ovoga mjeseca", najavio je Glogić.

Zadovoljstvo je izrazio i temperaturama zraka, te istakao da su na Termalnoj rivijeri uveli brojne novosti kako bi svi posjetioci ovog ljeta ovdje doživjeli nezaboravna iskustva.

Slično vrijeme, prema prognozama meteorologa može se očekivati i sutra pa se tako i nedjelja može iskoristiti za druženje i ugodno osvježenje na vrelom gradskom asfaltu.

I ove godine kao i do sada, svake subote od 22 sata do dva sata poslije ponoći besplatno je noćno kupanje za dame.

Sve informacije za novu sezonu možete potražiti na oficijelnoj Facebook stranici ili web stranici www.terme-ilidza.ba.