{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pet najboljih ideja za svadbene poklone

S
6.3.2008. u 14:08
0
0
Pet najboljih ideja za svadbene poklone
0
Pet najboljih ideja za svadbene poklone
Svako od nas se makar jedanput suočio sa problemom: Šta pokloniti kao svadbeni poklon? Postoji rješenje i za to. Na internetu smo za vas pronašli pet najboljih ideja za svadbene poklone.
1. Novac

Iako se može činiti bezličnim i nekreativnim, novac je na prvom mjestu od svih preporučenih svadbenih poklona. Većina mladih bračnih parova štedi za nešto više –za kuću, auto, komad namještaja. Novac im može pomoći da si obezbijede još jedno malo putovanje za medeni mjesec. I nikako nije nepristojno darovati novac. Ukoliko ste još pri odluci da poklon treba imati vaš lični pečat, iskombinirajte dvije stvari: dodajte kovertu sa novcem krasnom ramu za fotografije ili kuhinjskom aparatu.

2. Malo skuplji predmet koji nedostaje kolekciji bračnog para

Često malo skuplji predmet, koji nedostaje kolekciji bračnog para, a oduvijek su ga mladenci željeli imati i nisu mislili da bi ga ikad drugačije nabavili, jeste dobro rješenje za vas.

3. Luksuzna hotelska soba za prvu bračnu noć

Dobra ideja je mladence darovati hotelskom bobom za prvu bračnu noć jer će to zasigurno biti njima nezaboravna noć, a vi ćete se osjećati privilegovanim što ste ih uspjeli usrećiti na tako originalan način. Neophodno je na vrijeme ispitati njihove planove povodom prve bračne noći tako što kontaktirate majku mlade ili njenu kumu.

Naravno, potrebno je na vrijeme rezervisati hotelsku sobu.

4. Poklon koji će vrijediti dugo vremena

Bilo da se radi o boci štoka ili dobrog vina sa instrukcijama da se otvori na desetu godišnjicu braka, bilo da je vaza ili umjetničko djelo, važno je mladence obradovati poklonom koji će duže trajati i koji će mladence, i poslije nekoliko godina, podsjećati na vas.

5. Uljepšati njihov medeni mjesec

Ukoliko znate gdje će mladenci provesti medeni mjesec, istražite nešto više o tom mjestu i obradujte mladence večerom u dobrom restoranu, ili nekim izletom. Dobra ideja je i da paru doplatite avionsku kartu za prvu klasu, da im poklonite fotoaparat kojim će fotografisati nova divna mjesta ili da im poklonite turistički vodič zemlje, u kojoj planiraju boraviti, sa nešto umetnutog novca.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: