lifestyle
0

Pet laži svih žena

Sarajevo-x-com
Da, vi joj vjerujete, obožavate je, ljubite tlo kojim ona kroči. Gospodo, ne dajte se prevariti - sve žene lažu u određenim situacijama, a ni vaš anđelak nije izuzetak.

Velika laž br. 1: "Nisam ljuta na tebe."

O da, itekako jeste. Ovo je jedna od najčešće izrečenih laži u vezama. Žene koje su bile povrijeđene obično koriste ovu frazu kao jednu vrstu emocionalne zaštite.

Velika laž br. 2: "Ne smeta mi tvoj odlazak sa prijateljima u noćni klub sa striptizetama."

O, pa vi imate najcool djevojku. Ne baš! Praktično svim ženama smeta kada njihovi muškaraci odlaze na neko mjesto da gledaju druge žene. Jedina razlika je u mjeri u kojoj im to smeta.

[SLIKA]2[/SLIKA]

Velika laž br. 3: "Trenutno nisam spremna za vezu."

Još jednom, ova izjava gotovo uvijek je lažna, iako je izrečena u najboljoj namjeri da ublaži odbijanje. Istina je da će žena, ukoliko je imalo zainteresovana za vas, definitivno naći vremena da izlazi s vama i to je to.

Velika laž br. 4: "Ne smeta mi da večeras ja platim. Ionako ti uvijek plaćaš."

Nije tačno. Iako se ova laž ne odnosi na sve žene, većina ih ipak očekuje da mušakrac plati račun, posebno ako ih je muškarac pozvao.

[SLIKA]1[/SLIKA]

Velika laž br. 5: "Ti si najbolji u krevetu."

Ova laž spada u široku kategoriju laži u vezi sa seksom. Kada se žene vežu za muškarca, fokusirane su na njega, često vjerujući da je on "onaj pravi." Zbog toga one imaju tendenciju da muškarcima kažu ono što one misle da muškarci žele čuti da ih ne bi povrijedile.