lifestyle
39

Pergola tenda, moderno rješenje za vaše objekte

Kompanija "Suman“ d.o.o. Gračanica osnovana je 1991. godine, i danas, bez sumnje, zauzima lidersku poziciju u proizvodnji proizvoda za zaštitu od sunca na tržištu BiH i šire. "Suman" paletu proizvoda čine suncobrani, tende, reklamni baneri, zastave kao i proizvodi za unutrašnju zaštitu od sunca: aluminijske žaluzine, trakaste, rolo i panel zavjese.

S ponosom ističu da u svojoj ponudi imaju i najmodernije Pergola tende. Pergola je moderno, automatizirano rješenje prvenstveno namijenjeno za ekskluzivne objekte i zatvaranje većih površina terasa. Ovaj jedinstveni proizvod namijenjen je za sva godišnja doba. Ljeti stvara ugođaj hlada i prozračnosti, dok se zimi može potpuno zatvoriti te postati grijani i zaštićeni prostor za sve veće privatne i ugostiteljske objekte. Upotreba je pojednostavljena zahvaljujući automatiziranom rješenju s daljinskim upravljačem. Svojom čvrstom konstrukcijom i izborom visokootpornih materijala Pergola tenda odolijeva svim vremenskim prilikama, a svojim minimalističkim i elegantnim dizajnom uklopit će se u svaki eksterijer.

Za više informacija posjetite Suman prodajne salone u Gračanici, Branilaca grada bb i u Sarajevu, Humska 20, njihovu web stranicu www.suman.ba ili pozovite na 035-704-940 i 033-656-688.