{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Promo
/
Pegasus franšiza slavi 35. rođendan

Sponzorirani članak
13.9.2018. u 11:35
41
Pegasus franšiza slavi 35. rođendan
41
Tokom 35 godina postojanja Nike Air Zoom Pegasus je prošao kroz značajne promjene po pitanju tehnologije zahvaljujući svakodnevnim i mnogobrojnim testiranjima u kojima su učestvovali najbrži dugoprugaši svijeta.
Kada je došlo vrijeme za unapređenje tehnologije i kreiranja Nike Air Zoom Pegasus 35, dizajneri su se okrenuli ka trkačima i njihovim reakcijama na ovaj model (uključujući najvećeg ljubitelja ove franšize, britanskog dugoprugaša Mo Farah). Bilo je odmah jasno da se neke performanse modela ne dovode u pitanje, a da je za neke dijelove potrebno unapređenje.Inovacije u vidu mekše Cashlon pjene, Zoom jedinice duž cijelog stopala, zakošena peta, dodatna savitljivost i lakše obuvanje su ono sto trkaču omogućava bolji start i sigurniji korak na stazi.

Savršeno konstruisan međuđon sa Zoom jedinicama i Cushlon pjenom, pri svakom koraku na stazi ti pruža dodatnu podršku, i stvara osjećaj da letiš.

Najbolju potvrdu toga su nam dali atletičari i rekreativci Bosne i Hercegovine, koji su svoju motivaciju pretočili u Nike Air Zoom Pegasus 35. Jasmina Kavazović, Nermin Palić, Alisa Bečić, Srđan Samardžić i Osman Junuzović obaraju svoje rekorde. Njihovu priču pogledaj na instagram profilu @sportvisionbih.

Nike Air Zoom Pegasus 35 za muškarce i žene potraži u odabranim Sport Vision prodavnicama ili online.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: