lifestyle
0

Pamela u animiranom serijskom filmu

Klix.ba
Bivša zvijezda serije Baywatch, Pamela Anderson, dobila je još jednu ulogu seks-bombe. Ovaj put se ipak radi o animiranom serijskom filmu u kojem ona predstavlja glavni lik.

Animirana Pamela glumi atraktivnu djevojku koja noću radi kao striptizeta, pored čega se i bori protiv raznih negativaca koji kvare naš idilični svijet.

Koncept serije je vrlo jednostavan - radnja se vrti oko mlade striptizete Erotice Jones, kojoj glas posuđuje upravo Pamela, a ona vodi dvostruki život pretvarajući se noću u zamaskiranu superjunakinju Stripperellu. Stripperella ima svoja, uistinu jedinstvena oružja u borbi protiv zla: svojom seksipilnošću zamračuje um svojim protivnicima; opremljena je specijalnim spravicama kao što je laserski karmin i cipele sa visokim petama pomoću kojih se penje po zidovima. Grudi joj služe kao dektektor laži, a nogama može izvesti scissorella zahvat - omotati ih oko glave svojih neprijatelja.

U prvoj epizodi Stripperella će se boriti protiv pokvarenog plastičnog hirurga, koji namjerno upropaštava savršena tijela supermodela, a svojoj posljednjoj žrtvi je ugradio eksplozivne implatante u grudi. Kako Pamela tvrdi, ovaj crtani film je potpuno bezopasan, bez ikakvih razgolićenih scena (što baš i nije u njenom stilu), kao i da Stripperella potpuno odražava njenu vlastitu osobnost - snažna je, pametna, seksi i pomalo iskvarena.