Otvorena nova poslovnica Ghetaldus optike

Otvorena nova poslovnica Ghetaldus optike
146
Sponzorirani članak
13.2.2015. u 09:20
29
komentara
146

dijeljenja
1/17 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
2/17 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
3/17 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
4/17 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
5/17 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
6/17 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
7/17 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
8/17 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
9/17 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
10/17 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
11/17 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
12/17 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
13/17 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
14/17 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
15/17 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
16/17 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
17/17 Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
U Alta Shopping centru sinoć je svečano otvorena nova poslovnica Ghetaldus optike, a najnovije trendove, kada su upitanju sunčane i dioptrijske naočale, došli su pogledati brojni poznati
Na svečanom otvorenju Ghetaldus optike bogatu ponudu nove kolekcije sunčanih i dioptrijskih naočala eminentnih svjetskih brendova pogledale su poznate ličnosti iz društvenog života našeg grada.

Ponešto za sebe u novootvorenoj Ghetaldus optici pronašli su i Dino Merlin, Hari Varešanović, Fuad Backović. Povodom ovog, za Ghetaldus optiku velikog događaja, organizovan je event tokom kojeg su gosti, u ugodnoj atmosferi, imali priliku razgledati i isprobati najnoviju ponudu cjelokupnog asortimana.

Na osnovu pozitivnih iskustava iz Hrvatske, gdje ovaj brend postoji i djeluje od 1957. godine, Ghetaldus optika otvorena je i u Sarajevu 2009. godine, u centru grada na adresi Ferhadija 8.

Kako bi svojim klijentima bila još pristupačnija, osluškujući njihove želje i potrebe, svoja vrata otvorila je i na adresi Bulevar Franca Lehara 2, u Alta Shopping centru, na prvom spratu.

U poslovnicama Ghetaldus optike možete obaviti besplatno određivanje dioptrije, koje obavljaju vrhunski stručnjaci iz domena oftalmologije. Njihovo stručno i ljubazno osoblje pomoći će Vam u odabiru dioptrijskih okvira, odgovarajuće vrste kontaktnih leća, te sunčanih naočala koji će zadovoljiti sve Vaše želje i zahtjeve, kako sa estetskog tako i sa zdravstvenog aspekta.

Posjetite Facebook stranicu Ghetaldus optike, gdje se nalaze najnovije informacije o akcijama, sniženjima, terminima pregleda, te ostalim različitim pogodnostima koje nude.

Brinite za zdravlje vašeg vida i posjetite Ghetaldusove poslovnice u Ferhadiji i Alta Shopping Centru. Ghetaldus optika brine za vaš vid!
Prijavi grešku


Komentari (29)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...