PROMO
89

Otvorena Intersport trgovina u VF centru u Zenici

U četvrtak, 19. decembra 2019. godine otvorena je Intersport trgovina u VF centru u Zenici, koji je Zeničanima poznatiji kao robna kuća Bosanka ili Beograđanka.

"Intersport Zenica je naša 14. trgovina u BiH, pored radnji u Sarajevu, Banjoj Luci, Mostaru, Tuzli, Bijeljini, Cazinu, Brčkom, Gradišci i Tešanjki. Od prošle godine tu je i izuzetno uspješan webshop www.intersport.ba koji radi 24/7, 365 dana godišnje. Povodom otvorenja, u novoj trgovini odobravamo 30% popusta na artikle po redovnim cijenama i 40% popusta na posebno odabrane artikle. Akcija otvorenja će trajati sve do 2. januara 2020.", saopćili su iz Intersporta.

Trgovina u Zenici je dizajnirana i opremljena prema konceptu Intersporta koji je prilagođen potrebama modernog sportiste. Svi koji vole aktivan životni stil, odabiru Intersport upravo zbog dobre ponude kvalitetne sportske opreme za skijanje, planinarenje, sportski stil, trčanje, trening, biciklizam, klizanje i druge sportove. U ponudi Intersporta možete pronaći najpoznatije sportske brendove kao što su Nike, Adidas, Salomon, Icepeak, Reebok, Fischer, Atomic, Nordica, Elan, Head, Under Armour i td. U ponudi su i ekskluzivni Intersport brendovi McKinley, Energetics, ProTouch, TechnoPro, Firefly i Nakamura.

Intersport posluje u skladu sa najsavremenijim omnichannel pristupom. Današnji kupac traži informacije o ponudi u trgovini i na web stranici i kada kupuje istovremeno dobija isti nivo usluge i u trgovini i on-line. Zahvaljujući webshop sistemu, kompletna zaliha Intersporta u BiH kupcima je dostupna je u cijeloj zemlji. Pored naručivanja na kućnu adresu, tu je i mogućnost preuzimanja u svim Intersport trgovinama. Navedene prednosti sada su dostupne i u Intersportu Zenica.

"Izuzetno smo zadovoljni postignutim poslovnim rezultatima u 2019 godini. Za novu sportsku godinu pripremamo razne inovacije za naše kupce, čije zadovoljstvo nam je na prvom mjestu", zaključili su iz Intersporta.

Puno razloga da posjetite novu Intersport trgovinu u Zenici.