lifestyle
161

Promo / Otvoren Ecco shop u Sarajevu

(Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
Danski brend Ecco, prepoznatljiv po visokokvalitetnoj, prirodnoj, vrhunski udobnoj i fleksibilnoj obući, otvorio je svoj prvi shop u Sarajevu.

Ecco je već dugo jedan od svjetski poznatih brendova, koji je već stekao povjerenje velikog broja kupaca u Bosni i Hercegovini. Popularnost ovog proizvođača vrhunske obuće i kožne galanterije svakodnevno raste, a zašto, to najbolje znaju oni koji su jednom uživali u udobnosti obuće Ecco.

Ključ globalnog uspjeha ovog brenda je u kvaliteti materijala, te u posebnom procesu proizvodnje obuće, bez obzira da li je u pitanju sportki, casual ili elegantni stil.

ECCO je također jedan od pet najvećih proizvođača kože na svijetu. U procesu proizvodnje koža prolazi kroz posebne tretmane kako bi se dobila prepoznatljiva mekoća, fleksibilnost i otpornost na vodu. Brend je također poznat po proizvodnom programu namijenjenom za golfere, te po novom konceptu tenisica za trčanje pod nazivom BIOM, baziranom na prirodnom kretanju stopala.

Od crtanja prvih skica do predstavljanja gotovog proizvoda najveća pažnja ovog proizvođača je usmjerena na kvaliteti proizvoda i u tom pogledu je ova kompanija jako zahtijvna i odgovorna. Danas je Ecco prisutan u preko 50 zemalja širom svijeta sa više od 1000 svojih prodavnica.

Na zadovoljstvo svojih zaljubljenika, Ecco shop u BBI centru u Sarajevu će vas oduševiti bogatom ponudom obuće koja se izdvaja svojom posebnošću i naprosto inspiriše.