lifestyle
0

Otkrijte što žene vole u seksu posmatrajući njihove grudi

Sarajevo-x.com
Neobična vještina, umjetnost predskazivanja sudbine po obliku ženskih grudi pojavila se u Španiji u 18. stoljeću. Od tog vremena, nauka je dosta uznapredovala i danas muškarci mogu naučiti dosta toga o ženama prosuđujući ih prema obliku njihovih grudi.

Žene sa grudima u obliku lisičjeg nosa imaju nordički temperament i oštar um. One su također marljive i vrijedne i često dospiju na položaje srednjeg nivoa menadžmenta. Nerijetko one dostignu i visoke položaje u poslovnom životu. Dosta su lijene kad je u pitanju preduzimanje inicijative. Žene ovog tipa se vrlo brzo adaptiraju životu sa svakim muškarcem što znači da su dobre supruge. Važno je i znati da su žene sa ovakvim grudima vjerne supruge i istovremeno jako inventivne u krevetu.

Veliki broj žena sa jednakim okruglim grudima u obliku jabuke su frigidne. Muškarcima će vjerovatno trebati dosta truda da bi zadovoljili ovu ženu u seksualnom pogledu. Ali, na drugoj strani, žene ovog tipa su spremne da u krevetu isprobaju sve što bi njihovog muškarca učinilo sretnim. One također ne vole mijenjati partnere. Obično se udaju veoma rano i ostaju predane domaćice. Često se ispostavi da su one i dosta inteligentnije od svojih muževa.

Žene sa kruškolikim oblikom grudi su nezavisne, tvrdoglave i luckaste u određenoj mjeri. Sve ove karakteristike im pomažu da muškarce vuku za nos. Brak sa ovakvom ženom garantuje fantastičan seks i velike rasprave.

Žene sa grudima trokutastog oblika su, kako tvrde, najuzbudljivije i najviše emancipicirane. U seksu za njih ništa nije zabranjeno. Mogu imati i više partnera u seksu dnevno. Žene ovog tipa obično postanu slavne glumice ili vješte prostitutke.

Žene sa oblikom grudi kao patlidžan su pune ljubavi i uživaju u svom životu. Dobre su i fine u svakom aspektu života. Međutim, svaki muškarac u blizini ovakve žene neizbježno postaje papučar.

Djevojke sa silikonskim grudima su dobre za romantične izlete od par dana, ali nikad za zasnivanje porodice. Mnoge žene sa silikonskim grudima su podložene ozbiljnim psihologijskim problemima kao što su narcizam, strah od konkurencije, snebivanje. Seks sa ovim ženama često ispadne formalan i nimalo senzualan. Ipak, mnoge "silikonske" djevojke imaju dosta visok IQ.

Uspravne bradavice su tipične za velikodušnu, autokratsku i dominantnu ženu. One vole oralni seks.

Žene sa uvučenim malim bradavicama su često proračunate i uvijek skrivaju svoje prave namjere. One uglavnom misle da seks nije ništa posebno, ali su spremne da ispune svaku fantaziju svom muškarcu.

Ružičasta boja kože oko bradavice otkriva o svojoj vlasnici otkrivaju da je nježna, ljubazna i srdačna. Crnomanjasta koža oko bradavica otkriva da je žena strastvena i pustolovna.

Vezani članci