{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Oregon dobio prvu radnju za zagrljaje: Samantha Hess grli usamljene klijente za 95 KM

23.11.2014. u 19:33
49
114
Oregon dobio prvu radnju za zagrljaje: Samantha Hess grli usamljene klijente za 95 KM
49
Oregon dobio prvu radnju za zagrljaje: Samantha Hess grli usamljene klijente za 95 KM
Amerikanka Samantha Hess nije jedina žena koja se profesionalno bavi "grljenjem" ljudi, ali je prva od njih koja otvorila radnju za zagrljaje i to u Oregonu.
Hess je samo u prvoj sedmici otvorenja imala 1.000 mušterija, a zadovoljstvo ljudskog dodira mušterije plaćaju 95 KM po satu. Ističe da joj posao cvjeta i da je mnogo usamljenih ljudi kojima je potrebna samo ljudska toplota. Naglašava da je sve u svrhu terapija i isključivo platonsko.

Ideju o pokretanju posla dobila je kada je vidjela čovjeka na ulici koji drži natpis "Besplatni zagrljaji". Njene sesije zagrljaja bile su toliko popularne da je uspjela otvoriti vlastitu radnju koju je nazvala "Zagrli me".

Na ulazu svaki klijent dobije pravilnik kojeg se treba pridržavati.

"U našoj kulturi podrazumijeva se da se dodirujete samo u romantičnom smislu. Nije uvijek lako ljudima da promijene razmišljanje da je to čisto platonski", rekla je Hess.

Ukoliko joj postane neprijatno dva puta potapše klijenta i on treba prestati to što radi.

"Ukoliko traže zamjenu za seks, neće biti zadovoljni mojom uslugom", rekla je Hess.

Radnja ima nekoliko soba napravljenih u različitim stilovima i okruženjima poput "plaže", "prirode" i slično. Svaka ima kamere iz sigurnosnih razloga.

"Svoju uslugu nazivam 'porukom za um'. Namijenjena je tome da vas podmladi i potakne da se osjećate sretno od glave do pete", istakla je Hess.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: