lifestyle
0

Održano nagradno izvlačenje Mercator Pika kartice u MC Sarajevo

Sarajevo-X
Povodom završetka desetog bonitetnog perioda koji je trajao od 1. februara do 31. jula 2005. godine, jučer je u Mercator centru Sarajevo održano veliko nagradno izvlačenje Mercator Pika kartice. Prvu i glavnu nagradu, automobil Ford Fiesta, osvojio je sretni dobitnik Sead Hodžić iz Sarajeva, vlasnik Pika kartice br. 5918400620087256.

Tokom preuzimanja ključeva od automobila, Sead je izjavio: "Dugo već vozim neki stari auto i presretan sam što sam dobio ovog Forda jer mi je u ovom trenutku bio prijeko potreban. Zahvaljujem se Mercatoru što je organizovao ovu nagradnu igru, predstavnicima Forda i naravno Al Dinu koji je izvukao baš moju srećku". Sead je još dodao da je od samog otvaranja Mercatora u Sarajevu bio njegov vjerni kupac i da će to ostati i ubuduće.

Od 12 hiljada "srećki", koliko je učestvovalo u nagradnom izvlačenju, podijeljene su i brojne druge vrijedne nagrade vlasnicima Pika kartica.

Za sve prisutne Mercator je pripremio i zabavni dio programa nagradnog izvlačenja kojeg je vodila Emela Burdžević, voditeljica dječije emisije "Hugo". Zabavu za djecu i odrasle uveličali su pjevač Al Dino i svima poznati sarajevski klovn Saša Ristić sa svojom ekipom "Srce puno osmjeha".

Da bi nagradno izvlačenje Pika kartice bilo kompletno, ispred Mercatora su omogućene i TEST vožnje automobila Ford.

Mercator Pika karticu danas ima preko 53 000 kupaca. Besplatna je i svakodnevno se može dobiti na zahtjev kupaca. U sklopu nagradnih izvlačenja svojim najvjernijim Mercator je darovao već sedmi automobil.