{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Održan Nike trening za žene: Poznate ličnosti vježbale uz NTC aplikaciju

Sponzorirani članak
4.6.2015. u 16:42
119
Održan Nike trening za žene: Poznate ličnosti vježbale uz NTC aplikaciju
119
Održan Nike trening za žene: Poznate ličnosti vježbale uz NTC aplikaciju
U četvrtak, 4. juna u Avalon Sports & Health Clubu održan je Nike ženski trening. Kompanija Nike još jednom je pozicionirala Sarajevo na listi svjetskih metropola gdje se redovno održavaju ovakvi treninzi, na kojima učesnice, uz pomoć Nike trenera izvode vježbe sa NTC aplikacije.
Nike + NTC, profesionani trener koji pomjera granice, je revolucionarna aplikacija za mobilne uređaje koja omogućava povezivanje više od 65 miliona žena širom svijeta, koje se bave fitnesom, i omogućava da apsolutno svaka od njih ostvari svoj puni potencijal uz svog sopstvenog profesionalnog trenera.

NTC aplikacija svim korisnicima omogućava da se pridržavaju i istraju u svojoj misiji putem prilagođenih vježbi, više-sedmičnih programa i iscrpnih motivišućih savjeta trenera, profesionalnih sportista poput Marije Šarapove i Serene Williams kao i svjetskih muzičkih senzacija, Jessie J i Ellie Goulding, koje su prepoznale mogućnost i značaj ove aplikacije i priključile se akciji ženskog treninga.

Kako sav naporan rad zaslužuje priznanje, tako je i najveća novina Nike + NTC App-a što omogućava svim korisnicima da ostvarene rezultate razmjenjuju sa drugim članovima NTC zajednice, ostvaruju poene i postavljaju rekorde koji djeluju motivišuće i utiču na korisnike da se još više posvete vježbanju.

Nike je u BiH oformio tim profesionalnih trenera na čelu sa Lejlom Šebić koji će u narednom periodu promovisati ovu aplikaciju i tipove treninga.

Lejla Šebić sa vježbama iz Nike NTC se pobrinula da Avalon bude ispunjen sportskom atmosferom i pozitivnom energijom. Podršku ovom događaju koji promoviše vježbanje i zdrav način života dale su i poznate ličnosti.

Sarajevo je održavanjem ovakvog sportskog događaja postao prvi u nizu gradova u našem regionu gdje je predstavljena NTC aplikacija i gdje su posjetioci vježbali uz sportske profesionalce i bili dio globalnog NTC programa.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: