Nova ponuda na eKuponu
0

Odmorite se u hotelu Vučko na Jahorini za 79 KM

Sponzorirani članak
Za one koji vole da provedu odmor u planinama, gdje još uvijek postoji netaknuta priroda, planina Jahorina je pravi izbor, a najpopularniji bh. portal za grupnu kupovinu, eKupon, ima rješenje. Za samo 79 KM s dragom osobom provedite noć u Aparthotelu Vučko na Jahorini. Zamijenite smog grada za čisti jahorinski zrak i uživajte u šetnjama, wellnessu, planinarenju i mnogim drugim aktivnostima.

Ekupon Vam nudi nevjerovatnih 66 posto popusta na noćenje za dvije osobe u Aparthotelu Jahorina. Ponuda uključuje noćenje sa doručkom za dvije osobe uz korištenje Wellness i Spa prostorija (tri vrste saune, aroma tuševi, hidromasaža stopala, hidromasažni bazen, soba za opuštanje, fitness sala).

Aparthotel Vučko je nastavio tradiciju ekskluzivnog hotela izgrađenog za potrebe Olimpijskih igara u Sarajevu - ZOI '84. Vučko je dobio ime po zvaničnoj maskoti XIV Zimskih olimpijskih igara, bio je namijenjen za smještaj VIP-gostiju, a među prvim gostima Vučka bili su švedski kralj Gustav, Juan Antonio Samaranch i drugi zvaničnici XIV ZOI. U skladu sa tim, Aparthotel Vučko nudi gostu vrhunski smještaj i uslugu, kao i niz sadržaja za ljepši i ugodniji odmor. Hotel se nalazi u centru turističkog kompleksa i u neposrednoj je blizini ski žičara.

U hotelu se nalaze i salon za zabave, internet klub, prodavnica sa dnevnom štampom i suvenirima, butik sportske opreme, gift shop, mjenjačnica, salon za manikir i pedikir, a moguć je ski-servis, ski-rental te iznajmljivanje bicikala, tu su i dječije igralište, staze za šetnju, džoging, nordijsko hodanje, sportski tereni za tenis, košarku, mali fudbal i odbojku.

Samo preko eKupona u čarima ovog hotela možete uživati za samo 79 KM umjesto 235 KM. Jedna osoba može kupiti neograničen broj kupona za ovu ponudu.

Kuponi se mogu iskoristiti od 19. maja do 19. jula 2012. godine.