Ljeto u Hastahani
1

Odlične svirke u Carlsberg Beer Gardenu

Klix.ba
U pauzi između osmine finala i četvrtfinala Svjetskog nogometnog prvenstva u Carlsberg Beer Gardenu, u sarajevskom parku Hastahana, posjetitelji od 21 sat mogu uživati u kvalitetnim živim svirkama.

U sklopu manifestacije Ljeto u parku – Hastahana u srijedu, 4. jula, nastupa grupa Blavors. Na njihovom standardnom repertoaru nalaze se neki od najvećih domaćih i stranih pop-rock hitova, a grupa izvodi i svoje autorske pjesme, od kojih su neke nalaze na njihovom albumu "Napokon", koji je publici predstavljen 2011. godine.

U četvrtak, 05. jula, u Carlsberg Beer Gardenu nastupa Zlatan Karić sa svojim pratećim bendom. Domaća javnost je ovog harizmatičnog Zeničanina imala priliku upoznati i prije nego što je započeo solo karijeru, dok je nastupao s grupama Paranoid Android i Cover Art, a u posljednje dvije godine samostalnog rada objavio je dva vrlo uspješna singla – "Irie" i "Let love be your game".

Zabava u Carlsberg Beer Gardenu u parku Hastahana nastavlja se i pored utakmica Svjetskog nogometnog prvenstva, uz žive svirke odličnih bh. pop -rock izvođača.