{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Objavljena poduža lista suludih zahtjeva Sharon Stone

N
8.7.2004. u 12:45
0
0
Objavljena poduža lista suludih zahtjeva Sharon Stone
0
Objavljena poduža lista suludih zahtjeva Sharon Stone
Sharon Stone, prije nego što se pojavi na setu, svaki put dostavi poduži popis najbizarnijih zahtjeva, koji u potpunosti mora biti ispoštovan prije nego se diva uopšte odluči doći.
Javno objavljeni dokument bit će samo dio papirologije koja će se uskoro pojaviti na sudu u procesu koji Sharon Stone vodi protiv producenata nastavka filmskog hita "Sirove strasti". No, bez obzira na glumičino snažno protivljenje, spomenuti se popis napokon pojavio i u javnosti.


Dakle, između ostalih, ni malo skromnih zahtjeva nalaze se: pribor za Pilates, neograničeno dostupan automobil s vozačem koji nužno mora biti nepušač, još jedan automobil za ličnu upotrebu, tri dadilje, dva asistenta, nekoliko mobitela, predsjednički apartman u hotelu, prevoz prvom klasom ako privatni avion nije dostupan i lični kuhar.


Zatim, na samom setu: prikolica opremljena klimom, grijanjem, privatnom kupaonicom, tušem, televizijom, videorekorderom, frižiderom, telefonom, krevetom, stereom i faksom. Uz to, skromna Sharon Stone ima pravo zadržati sav nakit i odjeću koju nosi u filmu.

Vjeruje se da je to jedan od glavnih razloga zašto glumica češće ne dobiva uloge.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: