{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Objavljena poduža lista suludih zahtjeva Sharon Stone

N
8.7.2004. u 12:45
0
0
Objavljena poduža lista suludih zahtjeva Sharon Stone
0
Objavljena poduža lista suludih zahtjeva Sharon Stone
Sharon Stone, prije nego što se pojavi na setu, svaki put dostavi poduži popis najbizarnijih zahtjeva, koji u potpunosti mora biti ispoštovan prije nego se diva uopšte odluči doći.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Javno objavljeni dokument bit će samo dio papirologije koja će se uskoro pojaviti na sudu u procesu koji Sharon Stone vodi protiv producenata nastavka filmskog hita "Sirove strasti". No, bez obzira na glumičino snažno protivljenje, spomenuti se popis napokon pojavio i u javnosti.


Dakle, između ostalih, ni malo skromnih zahtjeva nalaze se: pribor za Pilates, neograničeno dostupan automobil s vozačem koji nužno mora biti nepušač, još jedan automobil za ličnu upotrebu, tri dadilje, dva asistenta, nekoliko mobitela, predsjednički apartman u hotelu, prevoz prvom klasom ako privatni avion nije dostupan i lični kuhar.


Zatim, na samom setu: prikolica opremljena klimom, grijanjem, privatnom kupaonicom, tušem, televizijom, videorekorderom, frižiderom, telefonom, krevetom, stereom i faksom. Uz to, skromna Sharon Stone ima pravo zadržati sav nakit i odjeću koju nosi u filmu.

Vjeruje se da je to jedan od glavnih razloga zašto glumica češće ne dobiva uloge.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: