Promo
35

Novi revolucionarni uređaj ovih dana stiže u BiH, evo o čemu je riječ

IQOS ILUMA
IQOS ILUMA
Svako lansiranje nove tehnologije koja poboljšava korisničko iskustvo u svijetu prati ogromno interesovanje, a pamtimo i da se, u ne tako davnoj prošlosti, za najnovije verzije mobilnih telefona u redovima ispred trgovina svjetskih metropola čekalo i po čitav jedan dan.

Tada su mnogi htjeli samo da budu prvi vlasnici novih, lijepo dizajniranih gadgeta. Danas su, međutim, potrošači daleko osvješteniji pa nestrpljivo iščekuju one proizvode koji daju najbolje odgovore na njihove realne potrebe.

Punoljetni pušači koji se ne odriču ove navike, ali žele da smanje rizik po svoje zdravlje, znaju da u svijetu već postoji IQOS ILUMA, najsavremeniji, naučno zasnovan uređaj koji je dokazano manje štetna alternativa u poređenju s cigaretama.

IQOS ILUMA
IQOS ILUMA

Poslije svjetske premijere, u Japanu, Švicarskoj i Italiji, ovog mjeseca IQOS ILUMA konačno stiže i u Bosnu i Hercegovinu. Osim novog dizajna, donosi i potpuno novu tehnologiju SMARTCORE INDUCTION SYSTEM, što je prva razlika u odnosu na prethodne generacije IQOS uređaja.

Upravo zahvaljujući ovoj naprednoj inovaciji duhanske patrone koje su posebno dizajnirane za ovaj uređaj će biti potpuno zatvorene i više neće biti potrebe da se uređaj čisti čime se značajno unapređuje korisničko iskustvo.

Ovaj revolucionarni, bezdimni uređaj pomoću indukcione tehnologije zagrijava duhan bez sagorijevanja i jednostavnim korištenjem omogućava 20 konzumacija sa jednim punjenjem uređaja, sa manje neprijatnih mirisa.

Korištenje uređaja je jednostavnije, kao i stavljanje i vađenje duhanske patrone. Također, nova Autostart funkcija automatski počinje da zagrijava patronu kada se stavi u držač uređaja. Uz IQOS ILUMA uređaje nema pepela niti neprijatnog mirisa koji bi mogao da smeta ne samo korisnicima nego i okolini.

IQOS ILUMA porodica ima tri modela uređaja, koji su zasnovani na istoj tehnologiji. Svi IQOS modeli zagrijavaju, a ne sagorijevaju duhan, čime se smanjuje nivo toksičnih materija u prosjeku i do 95 posto u poređenju sa tradicionalnim cigaretama. Iako sadrži nikotin koji izaziva zavisnost i nosi određene rizike, predstavlja bolju opciju za odrasle koji bi inače nastavili da puše.

Svakako, treba imati u vidu da IQOS ILUMA nije proizvod bez rizika, jer oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost.