lifestyle
0

Nove muke Michaela Jacksona

NINA
Posrnuli kralj popa Michael Jackson, kojega u Kaliforniji čeka suđenje po optužnici da je spolno zlostavljao maloljetnika, ovih dana se zamjerio i policiji u državi Colorado.

Kako javljaju američki mediji, u utorak je iz divovskog diskontnog dućana lanca Wal-Mart u mjestu Glenwood Springs pozvana policija nakon što su se prodavači zabrinuli zbog sumnjivog kupca kojemu je lice bilo posve skriveno skijaškom maskom.

Budući da su prodavači policajcima dali broj registracijskih oznaka automobila u kojemu se dotični odvezao, zaustavljen je nedaleko od trgovine te su policajci zatražili da se identificira. Kad je skinuo vunenu masku, sve je postalo jasno.

Jackson je sa svoje troje djece već neko vrijeme na odmoru na privatnom ranču u zimovalištu Old Snowmass. Tokom svog boravka u Coloradu znatiželjnici su ga nekoliko puta vidjeli u trgovinama pomodnog skijališta Aspen, koje se nalazi u blizini. Tabloidi su, međutim, čak i tu nedužnu prigodu iskoristili da pjevača senzacionalistički napadnu, pa se prošle sedmice pisalo da je u Aspen došao na liječenje od ovisnosti u jednu od tamošnjih ekskluzivnih klinika za odvikavanje.