lifestyle
0

Njemački stručnjak za njegu kose ponovo na BH tržištu

plaćeni oglas
Nedavno je u Sarajevu održana revija frizura i svečana najava povratka na BH tržište širom svijeta priznate njemačke kompanije Wella.

Njemačka Wella stručnjak u segmentu proizvoda za njegu kose, predstavila je 4 nove linije proizvoda: 2 za bojenje kose (Safira i Wellaton) i 2 za oblikovanje frizure (Wellaflex i Design) tokom Wella house eventa.

Gosti su imali priliku da iskušaju i prođu kroz svijet svakog proizvoda uz demonstracije bojenja i oblikovanja kose. U toku prezentacija o bojenju kose mogli su otkriti najnoviji Wella proizvod, Safiru i njen misteriozni svijet 17 nijansi, fascinantan kao u 1001 noći. Safira je prva boja na BH tržištu uz koju dolazi i poseban osvježivač boje. Ponovo je otkriven i Wellaton, dugotrajna boja za kosu koja ulijeva povjerenje i 100 % prekriva sijede. Wellatonova unikatna kombinacija sadrži kvalitetne Colorations-Reflex pigmente, UV filter i esenciju palme kokosa, koje zajedno intenzivnu boju kose čine trajnijom.

Gosti su također imali priliku da učestviju u oblikovanju frizura tokom eventa. Oni hrabriji birali su između fleksibilnog učvršćivanja kose uz pomoć Wellaflex-a (ultra jako, jako i normalno učvršćavanje) ili oblikovanje kose na totalno drugačiji, puno odvažniji način uz Design (neuredno, sa šiljcima, sjajna, frčkava).

Nakon prezentacije Wellinih proizvoda gosti su bili u prilici pogledati modnu reviju sa frizurama koju su radili modeli Sarajevo Fashion Weeka.