{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Neobična priča o promjeni spola: Majka i sin postali otac i kćerka

11.10.2017. u 07:55
331
141
Neobična priča o promjeni spola: Majka i sin postali otac i kćerka
331
Dječak Corey Maison je cijeli život znao da želi biti djevojčica, a transformacija je počela kada je imao 11 godina. Do tada se bojao reakcije roditelja. Međutim, nije znao da je njegova majka Erica u isto vrijeme prolazila kroz isti problem. Sada su sin i majka postali kćerka i otac.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Erica, sada Eric, sakupila je hrabrost da se suoči sa svojom željom da postane muškarac nakon što je posmatrala Corey koja se iz simpatičnog dječaka razvijala u mladu ženu.

"Željela sam da roditelji budu ponosni na mene i na ono što jesam, ali sam mislila da im se neću sviđati kao žensko", kazala je Corey.

Baš kao što se Corey u početku bojala da će je porodica odbaciti, Erica se bojala šta će joj suprug i djeca misliti. Eric sada kaže da se kao žena osjećao neugodno u svom tijelu i da je mrzio trudnoću.

Inspirisan kćerkom, nakon godinu dana razgovora, testosteronske terapije i dvostruke mastektomije, Eric se osjeća bolje nego ikada, a njegova porodica je prihvatila promjenu.

"Prvi osjećaj je bio olakšanje, drugi je bio teror. Strah od toga kako će izgledati ostatak mog života. Međutim, imam petero predivne djece, nevjerovatnog supruga i dobar život", kazao je Eric za 60 Minutes Australia.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: