PROMO
2

Neka vam kuhinja postane omiljeno mjesto u domu uz Bespoke frižidere

Izbor frižidera nije uvijek lak zadatak, jer nam je uvijek cilj da naša kuhinja bude ugodno i inspirativno mjesto, a da istovremeno odiše vrhunskom funkcionalnošću.

Samsung je osmislio frižider Bespoke koji se u potpunosti prilagođava vašoj kuhinji i vašem stilu te vam ponudio mogućnost da izaberete vlastitu kombinaciju frižidera i zamrzivača.

Elegantan dizajn i besprijekorna fleksibilnost

Naše kuhinje nisu samo mjesto gdje kuhamo, a frižideri više nisu nezgrapni kućanski aparati. Samsungovi dizajneri su se potrudili da odgovore na sve potrebe i najzahtjevnijih korisnika omogućivši da sami biraju veličinu, broj vrata, polica i druge elemente. Želite li vrata od stakla ili čelika, imate omiljenu boju i materijale - sve ovo sada vam je lako dostupno zahvaljujući Bespoke frižideru.

Čišćenje je lako zahvaljujući antibakterijskom premazu, izuzetno važnom dodatku u vremenu u kojem živimo, a standardna dubina od 600 mm će se potpuno poravnati sa vašim kuhinjskim ormarićima. Vrata frižidera neće stršiti kada ih otvarate za punih 90 stepeni, a uz mogućnost da reverzibilna vrata postavite na stranu koja vam najviše odgovara dobijate fleksibilnost za sve željene kombinacije. Veoma korisna izolacija SpaceMax™ tehnologije čini zidove frižidera tanjim, stvarajući više prostora za uredno skladištenje, dok tehnologija All-Around Colling omogućava jednaku temperaturu u svim dijelovima frižidera.

Osim što je elegantnog dizajna, ravne poleđine bez rešetki, minimalističkih ravnih linija vrata i bez ručki, ovim uzbudljivim kućanskim uređajem ćete se svima pohvaliti otkrivanjem njegovih savršenih performansi koje su personalizovane kako bi odgovarale svim vašim potrebama. Zapravo, cijeli Bespoke koncept se zasniva na potpunoj kontroli funkcija, a skriveni ekran, ravna polica za vina i sivkaste kutije za hranu potvrda su minimalističkog dizajna u unutrašnjosti.

Za ugodnija druženja i kreativnije obroke

Druženje i zabave u vašem domu sada su ugodniji, a raspoloženje veselije uz uvijek adekvatno ohlađena pića i led kakav želite. Čak i ako ste zaboravili da na vrijeme stavite pića u frižider, tu je opcija Power Cool za intenzivno hlađenje, a za led se možete osloniti na inovativnu Power Freeze tehnologiju brzog ispuštanja hladnog zraka u zamrzivač.

Ono što posebno oduševljava sve vlasnike Bespoke frižidera je jarko LED osvjetljenje. Ono omogućava da lako pronađete sve namirnice, a istovremeno štedi prostor i novac jer je energetski efikasnije od konvencionalnog osvjetljenja. Uz klizeće police i brojne ladice tu je i opcija prilagođavanja temperature zavisno od toga želite li u pojedinim ladicama držati voće i povrće, ribu i meso ili pića.

Bespoke frižider radi uz više energetske efikasnosti, manje buke i dugorajnijim performansama, a certifikovan je da radi 21 godinu uz garanciju od 10 godina.

Dolaskom hladnijih dana više vremena provodimo u kući i češće kuhamo, a da bi naša kuhinja odavala ugodan utisak i inspirisala nas na kuhanje ukusnih obroka i pozivanje gostiju na druženje, ona mora biti kreativan i funkcionalan prostor. Uz Bespoke frižider to će zasigurno i postati. Svoj novi omiljeni kućanski uređaj pronađite na ovom linku.