GuGu.ba i Peugeot
0

Nagrađeni najaktivniji korisnici web portala GuGu.ba

Sponzorirani članak
U subotu, 09.01.2010. na druženju koje je organizovao portal GuGu.ba u prelijepom ambijentu vrtića Nemo na Nedžarićima proglašeni su pobjednici nagradne igre "Peugot i GuGu.ba vam poklanjaju autosjedalicu"!

Autosjedalicu (CAM) za svoju djevojčicu osvojila je Azra Bekić, a nagradu je uručio predstavnik Peugota Denis Mašić (marketing) .

Podijeljene su nagrade i ostalim vrijednim mamama, 2 buster sjedalice (CAM) za djecu iznad 15 kg, igračke za male članove GuGu kluba. Sling za nošenje bebe osvojila je jedna od budućih mama koje svakodnevno posjećuju portal GuGu.ba i svojim savjetima i pitanjima učestvuju u radu foruma, a Vanish je obradovao 10 članica poklon paketima sa proizvodima iz svog asortimana.

Mame i one koje će to tek postati, članice GuGu kluba u saradnji sa Udruženjem Dobro prikupile su pakete pomoći za jednu 10-članu porodicu. Volonteri Udruženja Dobro pridružili su se mamama u vrtiću Nemo i zahvalili u ime porodice na prikupljenoj pomoći.

Nakon oficijelnog dijela i proglašenja dobitnika, uživali smo u degustaciji kolača i delicija.

Naida, jedna od mama koja učestvuje u radu ovog portala, održala je malu radionicu nošenja beba u slingu, maramama za nošenje, mei tai nosiljkama i radionicu o platnenim pelenama.

Slavlje je nastavljeno druženjem sa djecom u prostorijama vrtića Nemo (www.nemo.ba).

Čestitamo svim sretnim dobitnicama i nadamo se skorim druženjima u još većem broju!

Imena svih dobitnica objavljena su na portalu www.gugu.ba.