lifestyle
4

Na Tjentištu počinje OK Fest

SRNA
Na Tjentištu danas počinje OK fest koji će trajati do nedjelje, 6. jula, a okupit će mlade iz regiona koji će imati priliku da uživaju u prirodnim ljepotama Nacionalnog parka "Sutjeska", nastupima poznatih bendova i brojnim pratećim sadržajima.

Program OK festa, koji organizuje Ferijalni savez Republike Srpske u saradnji sa Nacionalnim parkom "Sutjeska", podijeljen je u tri dijela, i to "Adrenalin", "Agora" i "Umjetnička zona".

"Adrenalin zona" obuhvata rafting rijekom Tarom, obilaske prašume Perućica i planine Maglić, te sportske aktivnosti.

U okviru "Agora zone" bit će vođene panel diskusije, a najzanimljivija je "Umjetnička zona", koja nudi koncerte, pozorišne predstave i projekcije filmova.

U Nacionalnom parku "Sutjeska" učesnike čeka smještaj u Hotelu "Mladost" i u omladinskom kampu, a u slučaju potrebe svoje kapacitete ponudit će i Rafting centar "Bastasi".

Cijena boravka u kampu je 10 KM po osobi za sva tri dana festivala, u šta je uračunata i kompletna ponuda "OK festa", dok se smještaj u hotelu sa punim pansionom za tri dana i prevozom plaća 100 KM, a sa raftingom i planinarenjem 140 KM.

Muzički program svake večeri počinje u 20 sati, a centralni događaj prvog dana OK festa je nastup beogradske grupe Orthodox Celts.

Sutra će koncert održati novosadski pank-bend Atheist Rap, a u nedjelju nastupaju mostarski Zoster i Partibrejkersi iz Beograda.

Osim njih, posjetioce će zabavljati još 10 bendova i DJ-eva.