Za Harper's Bazaar
71

Zvijezda serije "Kruna", koja se izjašnjava kao nebinarna osoba, pozirala u prirodnom izdanju

I. S.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Emma Corrin, zvijezda serije "Kruna", pozirala je u prirodnom izdanju za naslovnicu novog izdanja magazina Harper's Bazaar.

Njeni neobrijani pazusi su privukli najviše pažnje korisnika društvenih mreža. Neki su naveli da je ovo potpuno prirodno i da nema ništa sporno, dok su je drugi kritikovali.

"Zbog čega vas uznemiravaju dlake koje rastu svima? Odrastite", "Muškarci s dlakavim pazusima govore ženama da briju svoje. Ironija", "Molim te, obrij se. Ne radi se o ljudskim pravima nego o higijeni", "Prestanite pokušavati da od neobrijanih pazuha napravite trend. To se neće dogoditi", neki su od komentara.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Izjašnjava se kao nebinarna osoba te je u intervjuu za spomenuti magazin, između ostalog, rekla da je autonomija najtransgresivnija ljudska želja.

“To je mogućnost da radite šta želite, da imate seks s kim želite, da se oblačite kako želite i govorite šta želite", kazala je.

Nedavno je završila sa snimanjima filma "Deadpool & Wolverine". Za nekoliko dana putuje u Hong Kong kako bi radila na novom filmu, ali trenutno ne može otkriti detalje.

"Kad ne radim, čitam beletristiku. To je oblik bijega. Kad ne radim, želim da se osjećam kao da nešto učim", ispričala je.