Sinoć u Los Angelesu
75

Zvijezda serije "Beverly Hills" Tori Spelling nosila kreaciju bh. brenda Kaftan

L. R.
Tori Spelling i Laura Rugetti (Foto: Instagram)
Tori Spelling i Laura Rugetti (Foto: Instagram)
Slavna glumica Tori Spelling jučer je ulicama Los Angelesa prohodala u suknji bosanskohercegovačkog modnog brenda Kaftan Studio.

Nakon što su strani mediji jučer oduševljeno pisali o pojavljivanju ove slavne glumice na ulicama Los Angelesa, gdje se zajedno sa svojom frizerkom Laurom Rugetti pojavila u gotovo identičnoj odjeći, sarajevski brend podijelio je na svom Instagram profilu da se radi o njihovoj kreaciji.

Kako prenose strani mediji, prijateljica i frizerka slavne glumice (i drugih holivudskih zvijezda) Laura Rugetti sinoć je u Los Angelesu imala promociju svojih novih proizvoda za njegu kose. Budući da su zajedno dolazile, odlučile su se slične modne kombinacije.

Iako nisu bile u potpuno istoj odjeći, one su nosile veoma slične modne kombinacije - crop top sako u roze boji, crnu plisiranu suknju s visokim krojem bh. brenda i salonke. Štikle ove glumice imale su narandžaste i roze detalje.

Time je Kaftan Studio još jednom potvrdio koliko je zapravo cijenjen u svijetu mode, nakon što su njihove kreacije stigle čak i do ceremonija kao što su Oscar, Zlatni globus, People Choice Awards, Critic Choise Awards i brojne druge.