Za magazin "A Book Of"
262

Zvijezda filma "Shazam" pozirala u kreaciji sarajevskog dizajnerskog dvojca

N. O.
Foto: A Book Of/Irvin Rivera
Foto: A Book Of/Irvin Rivera
Na Instagram stranici bh. brenda Kaftan Studio pohvalili su se fotografijama glumice Grace Caroline Currey koja je za magazin "A Book Of" pozirala upravo u njihovoj kreaciji.

Grace Caroline Currey zvijezda je DC Comics filmova "Shazam", kao i nastavka "Shazam! Fury of Gods", a upravo je o iskustvu snimanja ovih filmova govorila za magazin "A Book Of".

Zanimljivo je da je za nekoliko fotografija koje su pratile intervju pozirala u kreaciji bh. dizajnerskog dvojca koji stoji iza brenda Kaftan Studio.

"Glumica Grace Caroline Currey, zvijezda filmova 'Shazam' i 'Shazam! Fury of Gods' u kreaciji Kaftan studija za magazin 'A Book Of'", napisali su na zvaničnoj stranici Kaftan studija uz fotografije glumice za koje je bio zadužen Irvin Rivera.

Ovo nije prva svjetska zvijezda koja je birala komade bh. brenda, a nedavno je zvijezda serije "Beverly Hills" Tori Spelling tokom izlaska u Los Angelesu nosila upravo kreaciju Kaftan studija.

Među zvijezdama koje su u prošlosti nosile njihove komade su i mlada američka glumica Shay Rudolph, pjevačica Brandy, članica benda "The Pussycat Dolls" - Carmit Bachar, kao i glumica Keana Marie, zvijezda Netflixove popularne serije "Dash & Lily".

Dok njihove kreacije dominiraju crvenim tepisima na događajima u BiH i regiji, nosile su se i na dodjeli Oscara, ali i Zlatnih globusa.