Moda i ljepota
196

Zgodni djed postao internet senzacija

Klix.ba
Pedesetčetverogodišnji djed Irvin Randle postao je prava internet senzacija kada je počeo objavljivati svoje fotografije na društvenim mrežama pod hashtagom "MrStealYourGrandma".

Randle je nastavnik u osnovnoj školi u Houstonu gdje predaje 22 godine. Na fotografijama je pokazao da ima mnogo stila, te fit tijelo. Njegova namjera nije bila da postane slavan. Koliku je pažnju internet zajednice privukao saznao je od prijatelja i porodice.

"Jedan dan zovnula me kćerka Jessica koja živi u Los Angelesu i rekla mi je 'Tata, ti trend na Twitteru'. Rekao sam joj da nisam na Twitteru niti znam šta to znači. Tada me je zvao prijatelj iz Nigerije koji mi je rekao da moje fotografije imaju milion lajkova tamo. Bio sam začuđen. Sada sam sretan. Mnogo cijenim sve divne komentare", rekao je Randle koji ima dvoje unučadi.

Kazao je kako je oduvijek vodio računa o tome šta oblači, te da je volio uže stvari. Fanovima je otkrio kako da ostanu fit.

"Pijte mnogo vode, nemojte pušiti, koristite zaštitu prilikom seksualnog odnosa, pijte prirodne sokove i konzumirajte dosta povrća. Liježite i budite se rano. Kako je vašem tijelu potrebna voda svaki dan, tako mu je potrebna i vježba. Vi to možete. Zdrav život je sve što trebate. Hvala vam na ljubavi", rekao je seksi djed.