|

Ženske frizure koje bh. frizeri preporučuju za novogodišnju noć

Ženske frizure koje bh. frizeri preporučuju za novogodišnju noć
41
E. M.
29.12.2019. u 22:14
33
komentara
41

dijeljenja
Ženske frizure koje bh. frizeri preporučuju za novogodišnju noć Foto: E. M./Klix.ba
U novogodišnjoj noći svi žele najljepše izgledati, a na nedavno održanoj reviji frizura zeničkih frizera razgovarali smo s njima o najboljim ženskim frizurama za novogodišnju noć te kako tretirati kosu dan nakon novogodišnjeg slavlja.
Na reviji frizura u Zenici zenički frizeri pokazali su istinska umjetnička djela, ali i frizure za svaki dan. U razgovoru za Klix.ba vlasnica Hair salona "Di" Dijana Grgić govori kako su uvijek "in" lagane frizure, ali da dodaci i šminka upotpunjuju glamuroznost.

"Za najluđu noć u godini moja preporuka je ono što je ono što je već neko vrijeme aktuelno, a to su opuštenije i ležernije frizure. Veći akcenat je na make up-u koji mora biti dosta glamurozan, a frizure koje bi izdvojila su lagani valovi, poludignuta kosa, a kada su punđe u pitanju, bitno je da budu što ležernije", govori Dijana.

Foto: E. M./Klix.ba Foto: E. M./Klix.ba


Dodala je da su veliki trend ove godine detalji za kose kao što su šnale, rajfovi i trake koje daju svečani izgled frizuri koja će drugačije izgledati. Ono što je najbitnije jeste i izdržljivost frizure u najluđoj noći zbog čega Dijana savjetuje korištenje određenih proizvoda koji odgovaraju tipu kose.

"U većini slučajeva to je feksibilni lak s kojim se ne dobije ukočena frizera već ona koja će u svakom trenutku izgledati prirodno i lepršavo, osim ako frizura sama ne zahtjeva baš neki strong lak za kosu, a sjaj na kraju daje izgled izdrave i sjajne kose", dodaje naša sagovornica.

Foto: E. M./Klix.ba Foto: E. M./Klix.ba


Na kraju je naglasila da je nakon novogodišnje noći kosu potrebno lijepo istretirati proizvodima koje je preporučio frizer s obzirom da je svaki tip kose drugačiji i samim tim zahtijeva individualni pristup kada je kosa u pitanju.
Prijavi grešku


Komentari (33)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...