Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je Zarin dizajn nakaradan, ne znam kome ono može da odgovara. Bershka i Pull&Bear su malo normalniji iako je isti vlasnik.
Smece koje mi u Bosni dobijamo nije ni Z od Zarine odjece. Imam osjecaj da ovamo posalju sve sto se nigdje u svijetu nije moglo prodati. Kada sopingiras u Zari na drugim kontinentima, to je nesto vanzemaljski dobro i fino...
Covijek je sa Zarom dosao na vrh najbogatijih ljudi na svijetu. Sve Zara ne valja, al kupuje se nenormalno i to konstantno.
Kakva španija,kakav portugal. Vijetnam,Kina,Kambođa smetlje.
Fora je znaci da gdje god da udjes u butik isti je vlasnik 😂😂😂