Kolekcija X Versus
10

Zayn Malik dizajnirao odjeću za Versace, za glavno lice kampanje izabrao Bellu Hadid

Klix.ba
Zayn Malik i Bella hadid (Foto: Greg Harris)
Zayn Malik i Bella hadid (Foto: Greg Harris)
Popularni britanski pjevač Zayn Malik predstavio je svoju kolekciju odjeće X Versus koju je dizajnirao u saradnji s talijanskim brendom Versace. Za glavno lice kampanje izabrao je Bellu Hadid, sestru svoje djevojke Gigi.

Zaynova kolekcija sastoji se od muške i ženske odjeće koja je spoj atletike i rock'n'rolla. Kolekcija najviše sadrži bomber jakne, kratke topove, kratke haljine, majice i hlače na vezivanje. Fotografije Zayna i Belle u odjevnim kombinacijama X Versusa zabilježio je fotograf Greg Harris.

Foto: Greg Harris
Foto: Greg Harris

"Nikada nisam ni sanjao da ću jednog dana dizajnirati svoju kolekciju za Versace. Zahvaljujem se Donatelli za saradnju", rekao je Zayn, prenosi Elle.

The full #zaynxversus collection → zayn.at/versus

A post shared by Zayn Malik (@zayn) on

Na pitanje medija zašto njegova djevojka Gigi, jedna od najplaćenijih manekenki u svijetu, nije pozirala za njegovu kampanju, Zayn je odgovorio kako mu je ona najviše pomogla "iza kamere" u dizajniranju odjeće.

Foto: Greg Harris
Foto: Greg Harris

Donatella Versace je izjavia kako Zaynova kolekcija definira sve što vole današnje generacije te kako su kroz svu odjeću prožeti Zaynov karakter i energija.

Foto: Greg Harris
Foto: Greg Harris