Odlične pogodnosti
96

Promo / Zavirite u novu Alma Ras i Manners kolekciju

Povodom promocije kolekcije jesen/zima 2017./2018. kompanija Alma Ras nagrađuje lojalnost kupaca, umanjenjem računa za 10 KM na kupovinu u vrijednosti preko 50 KM. U mjesecu oktobru, pored navedene pogodnosti, iz nove kolekcije potražite udobne pidžame po cijeni već od 32,90 KM.

Za predstojeću sezonu, brend Alma Ras vam donosi prepoznatljive modele, ali i kreacije koje će zadovoljiti i one najizbirljivije. Kombinacijom raskošne čipke i kvalitetnih prirodnih materijala evropskog porijekla, te upotrebom finih suptilnih detalja kreirani su neodoljivi komadi donjeg rublja i spavaćeg programa.

Jedan od noviteta ove sezone jeste i ekskluzivna linija nastala saradnjom Alma Ras kreativnog tima i Amre Silajdžić-Džeko. Višegodišnje iskustvo sa obje strane prožeto je ekskluzivnom linijom „Natali“, a nove ideje ogledaju se u dizajnerskim detaljima i zasigurno će oduševiti sve pripadnice ljepšeg spola. Nakon što jednom isprobate profinjene komade od materijala koji nježno dodiruju, a istovremno oblikuju žensku siluetu, više nećete imati dileme u izboru finog donjeg rublja i spavaćeg programa za posebne prilike.

Kolekciju krasi i specijalno izdanje, a kombinacija pliša i čipke zasigurno će biti hit ove sezone. Zavodljive i bajkovite kreacije utoplit će vas u hladnijim danima i učiniti da se osjećate "uvijek senzualno"".

Ove sezone brend Manners naglašava „stil pravog muškarca“, naročito kroz ekskluzivne linije čiji dizajn i krojevi prate figuru u svakoj životnoj situaciji. Raznovrsnost modela, dezena i boja, sigurni smo, dovest će vas u pravu nedoumicu. U fotogaleriji pogledajte samo neke od modela koje možete potražiti u svim Alma Ras i Manners buticima.