Svjetski brendovi
85

Zavirite u novootvoreni dom luksuznih satova i nakita M Gallery u Sarajevu

Foto: D. S./Klix.ba
Ekskluzivne svjetske brendove satova i nakita od sada možete pronaći u novootvorenoj radnji M Gallery u Sarajevu.

M Gallery je ovlašteno prodajno mjesto za ekskluzivne brendove: Breitling, Chopard, Longines, Raymond Weil, S.T. Dupont, Rapport London, Seiko, leBebé.

U ponudi također možete pronaći jedinstveni M Gallery nakit sa dijamantima i M Gallery blistere.

Breitling je svjetski poznati brend i jedan od najbrže rastućih brendova u svijetu luksuznih satova. Prije godinu dana Breitling je predstavio veliki redizajn svojih modela, osvježio postojeće linije i dodao nove.

U ponudi je i Navitimer 8 kao udarni model, in-house mehanizam by Breitling sa impresivnom rezervnom snagom više od 70 sati. Varijanta chronograph u izvedbi 43 mm, čelik sa plavom ili crnom bojom diala, debljina ispod 14mm. Nova zaštitna lica su Brad Pitt i Charlize Theron.

Još jedan svjetski brend možete potražiti, i to Longines koji ima tradiciju vrhunskih satova dugu skoro 200 godina. Od prvog dana posvećeni su vanvremenskoj eleganciji i dizajnu, i besprekornoj kvaliteti svojih mehanizama. Izdvojeni novitet u 2018. je Conquest V.H.P, a dostupan je i u radnji M Gallery u Sarajevu, u više izvedbi.

Najprepoznatljivije zaštitno lice je Andre Agassi.

Chopard je sinonim za luksuz i prefinjeni ukus u svijetu eksluzivnog nakita i satova. Naglašena ženstvenost u liniji nakita Happy Diamonds, u kombinaciji sa 18K zlatom i dijamantima, a ličnom stilu daje originalnost i jedinstvenost.

Tu su i Mille Miglia, muški satovi, inspirisani legendarnom auto trkom u Italiji, i kombinacija su elegancije i snage.

Za one koji traže provjereni kvalitet Raymond Weil je prepoznatljivi švicarski kvalitet, a dolazi nam iz jedne od posljednjih manufaktura koja je još uvijek u vlasništvu jedne familije.

Preciznost kao inspiracija glavni je light motiv RW modela, među kojima se ističe kolekcija za dame SHINE, redizajnirana u 2016, sa ili bez dijamanata, sa mogućnošću lake promjene narukvica, od čelika ili kože, nenametljivi je pratilac moderne dame svih 24 sata.

Dodatak muškoj kolekciji Freelancer, je model Skeleton, u izvedbama 40 i 43 mm, a kao osvježenje kultne linije pronađite ga i u M Gallery.

Tu je i Le Bebe, savršen italijnski nakit za mame, trudnice i bebe, koji također možete pronaći, kao i S.T. Dupont (Paris 1872) – izuzetni komadi upaljača, kožne galanterije, pribora za pisanje za izuzetne ljude.