Bh. influenserka
128

Zavirili smo na profil modnog brenda Erne Saljević, odjevni komadi koštaju i do 690 KM

I. B.
Erna Saljević okušala se i u dizajnerskim vodama (Foto: Anre)
Erna Saljević okušala se i u dizajnerskim vodama (Foto: Anre)
Jedna od najpopularnijih influenserki u Bosni i Hercegovini Erna Saljević je prije nekoliko mjeseci predstavila svoju modnu marku, koja nosi naziv Anre. Pregledali smo trenutnu ponudu i izdvojili neke od komada koji se naročito dopadaju njenim fanovima, kao i njihove cijene.

Ernu, koja je na Instagramu poznatija pod imenom "Diva is back", na ovoj društvenoj mreži prati gotovo 100.000 ljudi, a korisnici koji su njeni ljubitelji ne skrivaju da uživaju u sadržajima koje 31-godišnja influenserica dijeli s njima.

Ipak, ona je posebnu pažnju javnosti privukla nakon što je pokrenula svoju modnu marku Anre, a njeni modni komadi, osim u trgovini, dostupni su i online. Izdvojili smo one koji su favorit među publikom.

Košulja Mila - 159 KM

Jedan od najpopularnijih odjevnih predmeta Ernine modne marke je obična bijela oversized košulja, koja je još od samog početka osvojila mnoge dame. Influenserka je nedavno predstavila i u kampanji "Age Is Just a Number", gdje je željela dati do znanja da se u njenoj odjeći sjajno mogu osjećati svi uzrasti.

Osim obične bijele, košulja je dostupna i s tri varijacije prugica, a cijena joj je 159 KM.

Mala (kožna) crna haljina - 420 KM

Mala crna haljina je vječni klasik, a sudeći po komentarima, ljubiteljima Ernine kolekcije se svidjela njena kožna kreacija, na račun koje su se nizali sami komplimenti. Izrađena od vrhunske kože i srednje dužine, influenserka je istakla da haljina pristaje svim oblicima tijela.

"Divna je", samo je jedan od komentara.

Inače, cijena haljine je 420 KM, a osim u crnoj, dođe u još tri boje.

Kožna jakna - 600 KM

Još jedan odjevni komad koji je favorit Erninih fanova je njena kožna jakna. Erna tvrdi da je s "dobrom kožnom jaknom - urađeno pola posla", a objasnila je i da se Anre jakna može nositi na dva načina, odnosno s pojasom - klasično, ili bez njega - za neku opušteniju varijantu.

Na stranici je navedeno da je model rađen od kože vrhunskog kvaliteta, a cijena jakne koja dođe u tri boje je 600 KM.

Na stranici gdje je dostupna ponuda Anre odjevnih komada i dodataka najskuplji predmet je također kožna jakna, no riječ je o modelu "Rebel" čija je cijena 690 KM.

U ponudi se mogu pronaći i torbe, ležerne kombinacije poput odijela ili jednostavnog kompleta te "travel box" za nakit.

Erna je, podsjetimo, karijeru započela kao voditeljica na TV Hema, da bi kasnije radila kao marketing i PR menadžerica. Ipak, posljednje gdje se pronašla su dizajnerske vode, dok se istovremeno trudi i da svakodnevno njeguje svoju ljubav prema društvenim mrežama.