Zanimljiva kolekcija Boudoir
0

Zasvijetlite u intimi svoje spavaće sobe

Sarajevo-x.com
Australska kompanija Luminglow predstavila je svoj novi proizvod koji će zasigurno plijeniti pažnju javnosti posebno u mraku.

Tokom dana bijeli čipkani veš izgleda lijepo, ali u mraku predstavlja sve svoje čari. Naime, poseban materijal od kojeg se sastoji svijetli kad se isključe svjetla i to u trajanju od oko dvije minute, objavio je Daily Mail.

Moto kolekcije Boudoir je da će novo svjetlo pasti i vaš ljubavni život.

Dizajnerka Jan Hawley (55) iz New South Walesa izjavila je kako su je njena dvojica sinova ohrabrila da implementira ovu interesantnu ideju.

"Kolekciju smo nazvali Boudoir jer je striktno vezana uz spavaću sobu i to kad se svjetla ugase", istakla je. "A to koliko će sijati? Pa, vjerovatno dovoljno dugo."

Ipak, otkriva dizajnerka, u srcu ove kolekcije je šala.

Erotično rublje se prodaje širom svijeta, a njegov uspjeh je ogroman. Na stvaranju ove kolekcije Jan je počela raditi prije dvije godine, a pomogao joj je suprug James. Sada je to postao veoma razvijen biznisa, a nema naznaka da bi njegov uspjeh nešto moglo zaustaviti.

"Umirem od smijeha kad sa sinovima razgovaram o grudnjacima i gaćicama i kad ih moram pitati sviđaju li im se i šta misle o njima. To bude urnebesno. Ipak, nadam se da zabava koju priređujemo radeći zrači kroz naše kreacije", završila je Britanka.