Golišave fotografije
28

Zanosna Cindy Crawford pozirala za Porter: Slavim ono što sam danas

Klix.ba
Cindy Crawford (Foto: Porter Edit)
Cindy Crawford (Foto: Porter Edit)
Zanosna Cindy Crawford pozirala je za naslovnicu magazina Porter Edit te pokazala fantastičnu figuru i u 53. godini.

Na golišavim fotografijama nije teško primijetiti mišićavo tijelo kojim se Crawford može pohvaliti, a sve zahvaljujući, kako kaže, redovnom vježbanju.

"Ponadali biste se da vaša tijela i nakon 30 godina rada imaju neku vrstu izdržljivosti. Ali, ja stalno želim raditi nove stvari kako bih zadržala svoju zainteresovanost. Međutim, to je manje inspirativno kada pokušavate ponovo napraviti stare fotografije sebe. Samo želim biti okružena zanimljivim ljudima. To je ono što vrijedi za mene", kazala je Cindy za Porter Edit.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Bivša uspješna manekenka prokomentarisala je i nedavne fotografije za novu knjigu Russella Jamesa pod nazivom "Angel", na kojima je gola.

"Razlog zbog kojeg sam to uradila djelimično se krije u mom razmišljanju o tome u kojim godinama više nije lijepo biti go. Postoji li rok trajanja za sve nas? Ne izgledam isto kao što sam izgledala sa 20, 30 i 40 godina, ali ako brinemo o sebi, zašto ne?", rekla je Crawford.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Ona dodaje kako je Russell samo na stvarnom mjestu zabilježio fotografije stvarne žene bez odjeće, mnogo šminke i štikli.

Podsjećamo, Crawford je i ranije pozirala gola i to za magazin Playboy 1988. i 1998. godine. Kaže kako danas žali što to nije radila češće.

"Pogledam neke svoje fotografije iz prošlosti i pomislim zašto nisam hodala gola sve vrijeme. Neću nikada biti mlađa i zbog toga želim slaviti ono što jesam danas", istakla je Crawford.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Iako se sa sjetom prisjeća mlađe sebe, Cindy i danas važi za jednu od najljepših žena svijeta. Sudeći prema intervjuu koji je prošle godine dala za "The Cut", ona svakodnevno vježba i uživa u promjeni rutine vježbanja, od kardio treninga do vježbi oblikovanja tijela.