Moda i ljepota
50

Promo / Zamisli i osjeti – riječi su kojima bh. brend Alma Ras najavljuje novu kolekciju

Osobni stil je vidljiv u našem ponašanju - hrani koju jedemo, odjeći koju nosimo, riječima koje govorimo i načinu na koji provodimo vrijeme. Većini pripadnica ljepšeg spola, dobro je poznat osjećaj koji proizilazi iz nošenja lijepog, profinjenog donjeg rublja, a to je osjećaj ženstvenosti.

Upravo nova kolekcija bh. brenda Alma Ras njeguje ženstvenost, a ističe privlačnost. Kvalitetni materijali su nešto što uvijek možemo očekivati od ovog brenda, ali i pomno odabrani suptilni detalji koji unose magnetnu karizmatičnost, dok modeli nježno dodiruju žensko tijelo i oblikuju savršenu siluetu. Prelazeći iz više tonova roze, preko plave i teget, te neizbježne crne boje koja nosi vječnu eleganciju zadržan je fokus na ženstvenosti i seksipilu. Precizno odabrana čipka, prozračan til, satenske vezice i razni sitni detalji koji su svrstani u prateći materijal svakog artikla zaokružuju okvire dizajna i profinjenog stila.

Novitet u ovoj kolekciji je ekskluzivna i limitirana linija Amra, koja zahvaljujući detaljima, pažljivo biranim, naglašava seksipil i svu ljepotu ženskog tijela. „Donje rublje i spavaći program čine da se žena osjeća ženstveno i posebno, te bih stoga proizvode ove uspješne i renomirane kompanije preporučila svima“, poruka je Amre Silajdžić-Džeko, zaštitnog lica brenda Alma Ras za kolekciju proljeće-ljeto 2017.

A za odvažne i smjele muškarce, brend Manners novom kolekcijom, kroz aktuelne boje i krojeve, donosi svježinu i originalnost. Posebnost i samouvjerenost je osjećaj koji će muškarcu ova kolekcija pružiti.

Samo u mjesecu aprilu, u svim Alma Ras i Manners poslovnicama, odabirom 3 artikla po želji, treći, najjeftiniji, dobijate GRATIS, dok vas udobne i visokokvalitetne pidžame čekaju po cijenama već od 34,90 KM.

Učinite svaki dan lijepim i privlačnim uz Alma Ras i Manners.