|

Promo
/
Walkmaxx modna revija održana u SCC-u, predstavljena kolekcija obuće proljeće/ljeto

Walkmaxx modna revija održana u SCC-u, predstavljena kolekcija obuće proljeće/ljeto
85
Klix.ba
31.3.2018. u 16:00
0
komentara
85

dijeljenja
1/13
2/13
3/13
4/13
5/13
6/13
7/13
8/13
9/13
10/13
11/13
12/13
13/13
"Pepeljuga je dokaz da jedan par obuće može promijeniti život! A već nekoliko godina i mi možemo napraviti značajnu promjenu u svom životu uz Walkmaxx", poruka je modne revije upriličene jučer u Sarajevo City Centru. Na reviji je Walkmaxx predstavio novu kolekciju obuće proljeće/ljeto.
Mali manekeni agencije Swan Models Management by Džejla Glavović su otvorili modnu reviju i oduševili prisutne svojim nastupom.

Uslijedila je modna revija nove kolekcije proljeće/ljeto 2018. koju su također nosili manekeni ove agencije sa Džejlom Glavović na čelu i članovi Centra za zdravo starenje Općine Novo Sarajevo.

Program je vodila poznata voditeljica Almasa Lazović, a pistom je prošetala i profesorica Gordana Topić koja Walkmaxx nosi već godinama. U publici smo vidjeli i direktoricu Sarajevo Fashion Film Festivala Amelu Radan koja je uz odličnu plesnu tačku članova Centra za zdravo starenje Općine Novo Sarajevo i sama zaplesala.
Članova Centra za zdravo starenje Općine Novo Sarajevo su pokazali koliko je Walkmaxx obuća lagana i udobna kako za šetnju tako i za ples.

WALKMAXX® obuća je sinonim za udobnost. S pažnjom dizajnirana - isključivo za siguran i udoban korak – prisutna na tržištu od 2011. godine dakle već 8 godina.
Misija WALKMAXX-a je pružiti kupcima funkcionalnost, dodatnu udobnost i izvrstan stil sa svakim parom WALKMAXX® obuće jer WALKMAXX® brand donosi energiju u svakodnevni život ljudi i inspiriše ih da budu aktivni.

Bez obzira na povod ili godišnje doba, WALKMAXX® obuća vam nudi sve - od zimskih čizama do papuča, a obuća je dizajnirana s pažnjom da nježno podupire noge u pokretu.

Kada proizvodi cipele, WALKMAXX® brand koristi najbolje materijale a i najnovije tehnologije kako bi osigurao da kupci dobiju najbolje za svoja stopala.

Brand WALKMAXX® pazi na vaša stopala. Jedinstveni WALKMAXX® zaobljeni đon je ono po čemu je WALKMAXX® prepoznatljiv jer upravo dinamički zaobljen đon osigurava da vaš hod bude udoban i bezbolan. WALKMAXX® za siguran i udoban korak!
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.