Raznovrsna ponuda
0

Visoke temperature, a niske cijene: Summer sale u Designer Outletu Croatia

Rozi outfit: Haljina Patrizia Pepe i torba (Chantal) Good Bags (Foto: Danko Šimunović)
(Foto: Danko Šimunović)
Ljetna sezona već odavno traje, a što su temperature više to su cijene niže. Stoga ne propustite Summer sale u Designer Outletu Croatia.

Vaši omiljeni brendovi kao što su Ted Baker, Hugo Boss, Patrizia Pepe, Guess, Gant, Under Armour, Adidas, Replay idealan su povod da posjetite Zagreb, odnosno Designer Outlet Croatia koji je udaljen samo 20 minuta od centra glavnog grada susjedne Hrvatske.

Designer Outlet Croatia prostire se na ukupnoj površini od 15.000 kvadratnih metara i sačinjen je od preko 100 domaćih i međunarodnih modnih, sportskih i dizajnerskih brendova smještenih u vlastitim trgovinama.

Torbica brenda Good Bags i jakna Fashion & Friends (Foto: Danko Šimunović)
Torbica brenda Good Bags i jakna Fashion & Friends (Foto: Danko Šimunović)

Outlet ponuda, ali i nove kolekcije dostupne su tokom cijele godine uz 30 do 70 posto popusta u odnosu na preporučene maloprodajne cijene proizvođača. Visokokvalitetna arhitektura Designer Outleta Croatia s tipičnim stilovima hrvatskih regija Dalmacije i starog Zagreba pruža jedinstveni šarmantni ugođaj u modnom gradiću.

Projekt je razvijen u zajedničkom ulaganju Ingka centres i Mutschler grupe. Partner za upravljanje centrom je iskusni outlet operator ROS-Retail Outlet Shopping.

Mnogi će teško odoljeti Summer sale ponudi, a odlični popusti do -70% na brendove Ted Baker, Hugo Boss, Patrizia Pepe, Guess, Gant, Under Armour, Adidas, Replay i mnoge druge učinit će je još privlačnijom. Informišite se o ponudi, pozovite prijateljice i u najboljem društvu uživajte u ljetnom shoppingu na otvorenom.

Uživate u putovanjima, a nakon toga i u shopping. A kada spojite i jedno i drugo onda je to savršenstvo. Posjeta Designer Outlet Croatia u Zagrebu upravo vam nudi shopping spojiti s vašim putovanjem u glavni grad susjedne zemlje.

Sezona godišnjih odmora odavno je počela, a dio svog odmora iskoristite za putovanje u Zagreb i posjetu Designer Outletu Croatia u kojem je počelo ljetno sniženje.

Haljina Patrizia Pepe i torba (Chantal) Good Bags (Foto: Danko Šimunović)
Haljina Patrizia Pepe i torba (Chantal) Good Bags (Foto: Danko Šimunović)

Ostatak odmora sigurno ćete provest na omiljenoj mediteranskoj obali s toga trebate biti upotpunosti spremni. Haljinice, sandale, papuče, kajševi, naočale, šeširi sve što vam treba za ovo ljeto pronađite na jednom mjestu.

Pravo je vrijeme za poigravanje s bojama

Ljeto je pravo vrijeme za poigravanje s bojama i lepršavim materijalima. Ovog ljeta popularne su haljine u različitim uzorcima, ali i oversized majice koje se odlično mogu nosite kao haljine.

Večernja šetnja omiljeni je dio ljeta, a uvijek možete odjenuti laganu šarenu bluzu koju ćete skombinovati s suknjom A kroja kao i papučama. A ukoliko ipak izađete u poslije podnevnim satima naočale će biti neizostavni dio važeg outfita.


Top Patrizia Pepe, bikini Patrizia Pepe,
Hlače Morgan (XYZ), torbica David Jones (Good Bags), sunčane naočale Chimi Eyewear (Optika Optotim), naušnice i prstenje Aldo, (Foto: Danko Šimunović)
Top Patrizia Pepe, bikini Patrizia Pepe, Hlače Morgan (XYZ), torbica David Jones (Good Bags), sunčane naočale Chimi Eyewear (Optika Optotim), naušnice i prstenje Aldo, (Foto: Danko Šimunović)

Retro komadi za nedostatak inspiracije

Oversize krojevi i retro komadi uvijek su dobra ideja ukoliko vam nedostaje inspiracije koju možete pronaći i na društvenim mrežama. Bilo da se odlučite za majice s printom, predimenzionirane košulje s uzorkom koje možete nositi na gornji dio kupaćeg kostima sve ćete naći na Summer saleu.

Sunčane naočale sve su češće obavezni dodatak svakoj kombinaciji, a pogotovo kada je riječ o kreativnim i bold opcijama. Ovi komadi super su za festivale i uživanje u muzici jer ljeto je ipak za zabavu i druženje.

Šta obući na koncert ili zabavu?

Ljeto je vrijeme koncerata i festivala na otvorenom, a za ove događaje najbolja opcija je jeans šorc i običana majica, uz to kombirajte i lagane tene, naravno, u bijeloj boji. A ukoliko ste planirali zabaviti se dugo u noć ne zaboravite sa sobom ponijeti i jaknicu prigodnu za ljetne dane.

Haljina Replay, cipele Fashion&Friends, torba Patrizia Pepe i naušnica Aldo (Foto: Danko Šimunović)
Haljina Replay, cipele Fashion&Friends, torba Patrizia Pepe i naušnica Aldo (Foto: Danko Šimunović)

Ukoliko se ste ipak tip za partije u zatvorenom u Designer Outletu Croatia pronađite zavodljive i ženstvene kombinacije za izlazak. Jednostavni komadi poput male crne haljine ili crnog bodija uz prave modne dodatke mogu biti veoma efektni i upečatljivi. Ne zaboravite na malu torbu i nakit koji će zaokružiti svaku odjevnu kombinaciju. Ako crna boja nije za vas odaberite pink tregeraču i mini suknju, a budite još zavodljivije uz upečatljive sandale s potpeticom.