|

Victoria's Secret show na OBN TV

Victoria's Secret show na OBN TV
6
Sponzorirani
29.12.2015. u 12:04
0
komentara
6

dijeljenja
1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7
OBN TV već tradicionalno u Novoj godini emituje najseksepilniji show na svijetu "Victoria's Secret show". Show će ove godine na OBN TV biti emitovan 01.01.2016. od 20 sati, najavljuju uz ove TV kuće.
U New Yorku je ove održana modna revija Victoria's Secret 2015. na kojoj su 44 svjetski poznata modela predstavila najpopularnije svjetsko donje rublje. Anđelice su raširile krila i prošetale Victoria's Secret revijom koju će OBN TV emitovati 01.01.2016. od 20 sati.

Pripreme za najprestižniji modni događaj na svijetu trajale su mjesecima, osim impozantne scenografije i produkcije vrijedne milione dolara, najviše pažnje kao i uvijek bilo je usmjereno na savršen izlazak manekenki. Njihov višesedmični režim prije revije osim napornih treninga sadržavao je tradicionalno i rigorozni meni koji nije prelazio 500 kalorija dnevno.

Victoria's Secret je jedno od najtraženijih radnih mjesta u manekenskom svijetu i kad nosite tu reviju, znate da ste zaista uspjeli.
Tako je uspjelo i novopečenim anđelicama Gigi Hadid i Kendall Jenner koje su ponosno ove godine nosile slavna krila.

20-godišnjakinje su tako debitirale uz veteranke Adrianu Limu, Candice Swanepoel i Lily Aldridge, koja je nosila Fantasy grudnjak vrijedan oko 3,5 miliona KM. Na pisti su im se pridružili pjevači The Weeknd, Selena Gomez i Ellie Goulding.

Show u programu OBN TV će komentarisati Saša Martić i Adrijana Kurtišaj.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.