Kao djevojčica
33

Victoria Beckham na naslovnici Voguea u roze pidžami

Klix.ba
Četrdesettrogodišnja Victoria Beckham izgleda poput djevojčice na fotografijama koje će biti objavljene u decembarskom izdanju Voguea.

Beckham je obučena u roze pidžamu i sjedi na krevetu. U intervjuu za ovaj magazin prisjetila se svojih tinejdžerskih odjevnih kombinacija, kazavši da se nije oskudno oblačila dok nije postala članica grupe Spice Girls. Ali i tada su postojala pravila.

"Jesam li imala trajnu frizuru koja je izgledala neukusno? Jesam. Jesam li nosila čudne farmerke? Jesam. Jesam li kada bila nepristojno obučena? Ne dok nisam bila članica Spice Girls. Mama Jackie me nikada ne bi pustila takvu vani", kazala je Victoria.

Nakon nekoliko godina napustila je grupu i postala uspješna dizajnerica.

"Pomogla mi je porodica koja mi je uvijek govorila da mogu postići bilo šta. Kad god sam govorila da nešto ne mogu, otac nije htio čuti. Govorio je: 'Kako misliš da ne možeš? Zašto?' Tako i ja radim sa svojom djecom", kazala je.

Kazala je da su ona i njene članice benda izgledale vrlo gnusno i kao muškarci s velikom količinom šminke na dodjeli nagrada American Music Awards 1998. godine kada su dobile tri nagrade.

Na pitanje koji izgled iz perioda Spice Girls joj je bio najbolji kazala je: "Kada sam bila trudna s Brooklyn snimili smo video za pjesmu 'Goodbye'. Imala sam vrlo kratku kosu. To mi je bilo lijepo jer sam imala prirodnu šminku".

Kazala je da je kao mlađa dosta eksperimentisala s izgledom i da joj nekada bude žao, ali poručila je svima da trebaju probati nove stvari i eksperimentisati kako bi znali šta im odgovora u izgledu.