Moda i ljepota
15

Upoznajte prirodnu organsku kozmetiku OmniaNatura

OmniaNatura je linija proizvoda koji su 100 posto prirodni i koji su namijenjeni za njegu lica i tijela.

OmniaNatura se bavi organskom proizvodnjom biljaka koje se koriste za formulisanje prirodnih proizvoda sa visokim performansama. OmniaNatura biljke su uzgajane u skladu sa najvišim svjetskim standardima organske proizvodnje, dok su proizvodi bazirani isključivo na biljnoj bazi i nemaju životinjskih sastojaka.

OmniaNatura predstavlja nešto novo na bh. tržištu, a svoje poslovanje je započela sa proizvodnjom ljekovitog bilja lavande, smilja i matičnjaka. Ove tri biljke predstavljaju osnovu za kreiranje i formulisanje visokokvalitetnih proizvoda namijenjenih za njegu svih tipova kože. Stoljećima su različite kulture širom svijeta koristile ono što je Majka Priroda pružala kako bi osigurali optimalno zdravlje i vitalnost. OmniaNatura nastavlja drevnu tradiciju upotrebe prirodnih sastojaka u kombinaciji sa posebnim recepturama da bi razvila funkcionalne proizvode za njegu kože koji su sigurni kako za kožu tako i za okruženje.

Odabrani proizvodi ovog bh. brenda su namijenjeni svima koji žele da usklade svoj život s prirodom i dugoročno poprave izgled i tonus svoje kože. U ponudi su proizvodi sa visokim performansama za sve tipove kože a posebno za osobe sa osjetljivom kožom, psorijazom i ekcemima. Svi OmniaNatura proizvodi su bez hemikalija, bez životinjskih sastojaka, bez mineralnih ulja, bez genetski-modificiranih sastojaka, bez konzervansa, bez alkohola i ne testiraju se na životinjama.

U ponudi OmniaNatura linije proizvoda se nalaze cvijetne vodice od lavande i smilja koje su idealne za osvježavanje i regeneraciju kože, zatim esencijalna ulja lavande, smilja i matičnjaka, opuštajuće i revitalizirajuće soli za kupanje, kao i biljni sapuni za lice i tijelo. Svi proizvodi su kontrolisani od strane akreditovanih laboratorija u Bosni i Hercegovini.

Više informacija o proizvodima, kao i o tome kako se mogu naručiti se mogu pronaći putem web stranice www.omnianatura.com i putem Facebook stranice www.facebook.com/myomnianatura.

OmniaNatura proizvode možete pronaći u odabranim prodavnicama kao i u obližnjim apotekama u Sarajevu i Banja Luci (Eurofarm apoteke, JU Apoteke Sarajevo, Babić Trade parfumerija, Organic prodavnica SCC, Megamedica biljna apoteka, Lamela apoteka, Phyto-pharm apoteka).