Online shop
47

Promo / Ulla Popken: Moda u veličinama do 7XL od sada i online

Za sve one koji nisu imali priliku posjetiti Ulla Popken ili JP1880 prodavnice u BBI i Importanne Centru, sada to mogu učinitii iz udobnosti svojih domova.

"Od sada možete posjetiti Online Shop gdje ćete pronaći informacije o svim komadima, dostupnost veličina, sastav i sve ostale informacije koje će učiniti vaše iskustvo kupovine još ugodnijim", poručili su iz Ulla Popken prodavnica.

U Ulla Popken prodavnicama u ponudi je veliki izbor ženske odjeće u veličinama od 42 do 62. Pored casual modela, moguće je pronaći i odjeću za posebne prilike, veliki izbor ženskog donjeg veša, pidžama, sportski program, te kupaće kostime.

Popken grupacija nije zaboravila ni na muškarce kojima su potrebne veličine iznad L. JP1880 je njemački modni brend koji nudi kolekcije u veličinama čak i do 7XL, te istovremeno pruža pravu kombinaciju modernih i klasičnih krojeva za trendy look.

"Lansirajem Online Shop sajta, Ulla Popken naglašava želju da služi svojim kupcima, osiguravajući laganu i sigurnu kupovinu iz bilo kojeg dijela Bosne i Hercegovine. Sigurni smo da će veliki broj naših kupaca biti zadovoljni novom uslugom. Željeli smo da stvorimo mogućnost osobama u potrazi za većim brojevima, da od sada lakše i brže mogu ostvariti pregled najnovije mode i uživati u njima već narednog dana.Ulla Popken i JP1880 su brendovi koji su izgradili svoje ime prvenstveno zbog kvalitete materijala i krojeva, i kroz Online Shop vjerujemo u našu misiju širenja velike grupe zadovoljnih kupaca" izjavio je Alem Husejnović, marketing manager kompanije Tifany d.o.o. koja je franšizni predstavnik za Popken grupaciju u BiH.