{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Udružene u Sarajevu organizuju veliku zabavu pletenja

Klix.ba
21.11.2017. u 10:56
72
10
Udružene u Sarajevu organizuju veliku zabavu pletenja
72
Već nekoliko godina Udružene priređuju veliku decembarsku zabavu pletenja koja na jednom mjestu okuplja ljubitelje rukotvorina od plemenitih prirodnih materijala i pletilje koje njeguju ručni rad.
Prvog decembra, u atriju hotela Evropa, Udužene pripremaju cjelodnevni događaj od 11 do 21 sat, a radionice sa pletiljama i takmičenja u brzini i vještinama pletenja, pratit će i predstavljanje kolekcija Udruženih kao i prodajna izložba ekskluzivnih modnih artikala njihovih renomiranih međunarodnih klijenata iz Austrije, Japana, Francuske i Norveške.

Vrijedne pletilje Udruženih i za ovu su sezonu pripremile tople pletenine od pamuka, kašmira, vune, alpake, lame, zanimljivih uzoraka i modela koje će uljepšati zimske dane. I ove godine na velikoj decembarskoj zabavi pletenja bit će prezentirani i modeli za najmlađe, ali i kućni asesoari.

Zabavom pletenja 1. decembra, Udružene obilježavaju još jednu uspješnu poslovnu godinu u kojoj je 250 pletilja iz različitih dijelova Bosne i Hercegovine proizvelo gotovo 25.000 artikala u skladu sa najvišim standardima, osiguravajući sebi redovan prihod.

Udružene vas pozivaju na zajedničko druženje 1. decembra u hotelu Evropa, a dodatne informacije o radionicama i takmičenjima možete dobiti na [email protected] ili putem telefona 033 217 390.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: