Moda i ljepota
763

U Sarajevu promoviran Farmasi VFX PRO Camera Ready puder

U hotelu Hills u Sarajevu 20.1.2017. promoviran je jedinstveni kozmetički proizvod na bh. tržištu, VFX PRO Camera Ready puder. Riječ je o novom proizvodu kozmetičke kuće FARMASI proizvedenom eksluzivno za Farmasi Adriatic regiju.

VFX PRO Camera Ready puder jedinstven je i zbog činjenice da je namijenjen digitalnoj eri u kojoj se na društvenim mrežama svakodnevno objavljuju fotografije koje zahtjevaju perfektan ten lica. Uz VFX PRO #nofilter postaje stvarnost, a žene koje ga koriste mogu opušteno uživati u prirodnom izgledu na fotografijama.

U sky baru hotela Hills lansirana je promotivna kampanja VFX PRO čije je zaštitno lice bh. model s internacionalnom karijerom Džejla Glavović.

Promociju je moderirala produkt trenerica FARMASI BiH Ema Handžar. Uz Džejlu Glavović o jedinstvenosti VFX PRO govorio je i make-up artist Sanjin Egon. VFX PRO Camera Ready Foundation daje vizualni efekat retuširane, besprijekorne i glatke kože - potpuno spremne za fotoobjektiv. Sa implementiranom fotofilter tehnologijom prelama svjetlost pružajući nevidljivi matte finish čak i na fotografijama krupnog plana.

Zahvaljujući posebno razvijenoj tehnologiji VFX PRO Camera Ready Foundation popravlja sve nepravilnosti kože čineći ten idealnim za fotografiranje. Nanošenje pudera vrijeme potrebno za editovanje fotografije smanjuje na minimum. VFX PRO, najbolji prijatelj tvog selfija!

Nakon promocije i druženja uz koktel, FARMASI BiH se gošćama i predstavnicima medija zahvalio prigodnim poklonima.

FARMASI asortiman obuhvata više od 2.500 proizvoda za žene muškarce i djecu kreiranih od kvalificiranih hemičara i dizajnera i proizvedenih u vlastitoj tvornici. Svi proizvodi su na prirodnoj bazi, bez silikona, parabena i drugih štetnih materija i biološki su razgradivi.

FARMASI ne testira proizvode na životinjama.

Brojni certifikati potvrđuju da su FARMASI proizvode odobrile svjetski priznate farmaceutske kuće.

FARMASI izvozi proizvode u 125 zemalja, na svih pet kontinenata, s više od 350 miliona zadovoljnih korisnika, među kojima su i građani Bosne i Hercegovine. Farmasi Bosne i Hercegovine osnovan je 2013. godine.