Uprkos problemima
37

U Šangaju održana revija donjeg rublja modne kuće Victoria's Secret

Klix.ba
(Foto: EPA-EFE)
U Šangaju je, nakon brojnih kontroverzi i niza problema koje su pojedini modeli imali jer nisu mogli dobiti vizu, održana najiščekivanija revija donjeg rublja. Prema pisanju stranih medija organizatori su dali sve od sebe da revija modne kuće Victoria's Secret prođe bez ijedne greške.

Bez obzira na to što je nekim zvijezdama, poput Kate Grigorieve, Irine Sharipove i Gigi Hadid, zabranjen ulazak u ovu zemlju, brojni svjetski poznati supermodeli prošetali su pistom.

Victorijne anđelice nosile su nekoliko raskošnih stajlinga koji su uključivali krila izrađena od Swarovski kristala i maslinovih graničica, kao i famozni Fantasy grudnjak.

Adriana Lima, Alessanra Ambrosio, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Jasmine Tookes i Bella Hadid samo su neke od modela koji su zablistali u komadima prestižne modne kuće donjeg rublja.

Harry Styles pjevao je umjesto Katty Perry, kojoj je ulazak u Kinu zabranjen zbog haljine sa suncokretima koju je nosila 2015. godine, a koja je tajvanski simbol protesta protiv Kine.

Revija je snimljena danas, a bit će emitirana 28. novembra.