|

U donjem vešu na 500 metara visine bez sigurnosnog pojasa

U donjem vešu na 500 metara visine bez sigurnosnog pojasa
60
Piše: M. N.
23.11.2014. u 18:44
42
komentara
60

dijeljenja
1/14 Foto: Van Styles
2/14 Foto: Van Styles
3/14 Foto: Van Styles
4/14 Foto: Van Styles
5/14 Foto: Van Styles
6/14 Foto: Van Styles
7/14 Foto: Van Styles
8/14 Foto: Van Styles
9/14 Foto: Van Styles
10/14 Foto: Van Styles
11/14 Foto: Van Styles
12/14 Foto: Van Styles
13/14 Foto: Van Styles
14/14 Foto: Van Styles
Fotograf iz Los Angelesa Van Styles odlučio je predstaviti kao izgleda njegov grad iz malo drugačijeg ugla. Kako bi privukao što veću pažnju angažovao je seksipilnu Tiannu Gregory s kojom je snimio fotografije iz helikoptera.
Fotografije su seksipilne i uzbudljive jer je prelijepa Tianna pozirala na visini od 500 metara u donjem vešu, bez pojasa i držeći se samo ivice helikoptera.

Van Styles fotografisao je Tiannu iznad znaka Hollywooda, Griffith Park opservatorija, Dodger stadiona i tornja Banke SAD-a. Mnogi su mislili da je u pitanju photoshop jer je Tianna bila u izuzetno opasnoj situaciji, a neki smatraju kako je i ugrozila život ako su fotografije stvarne. No, Van Styles tvrdi kako nema obrade niti lažnih fotografija.

"Bio sam nervozan s obzirom na to da nikada nisam uradio ništa slično. ali bio sam veoma uzbuđen i bilo je na kraju zabavno. I tako - poletjeli smo. Istraživali smo dijelove Los Angelesa pokušavajući pronaći savršene lokacije za snimanje. Mislim da smo uradili odličan posao. Čestitke idu Tianni koja se odlično nosila sa svim tim s obzirom da je pozirala odlično na toj visini i bez zaštitnog pojasa. Bio sam impresioniran. Također, ono što nam je itekako pomoglo jeste stručan pilot koji je bio ključan za realizaciju ovoga", napisao je Van Styles na društvenim mrežama.
Prijavi grešku


Komentari (42)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...