Izaberite svoj favorit
5

Tri "must-have" modna dodatka za 2020. godinu prema izboru Anne Wintour

E. Sk.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Svaka nova sezona donosi nove modne trendove koji unose svježinu u modni svijet i u naše ormare. Anna Wintour, žena koja desetljećima diktira modu izabrala je svoje favorite za 2020. godine.

Glavna urednica Voguea, koja je na toj poziciji još od 1988. godine, u novom videu za online izdanje odgovorila je na pitanje o modnim dodacima za 2020. i istaknula tri "must-have" trenda godine. Mnogi su se iznenadili činjenicom da sunčane naočale, koje su njen zaštitni znak, nije ni spomenula.

Modni dodaci od rafije i platna

Bez obzira na to da li se radi li o torbi, cipelama, šeširu ili kajišu, važno je samo da su napravljeni od rafije ili platna, ili kombinacije oba materijala. Spoj jednostavnog dizajna, trendi detalja i rafije je kombinacija koja se nalazi iza jednog od ključnih modnih trendova sezone, šarmantnih modnih dodataka od rafije.

Biserne ogrlice

Biseri su ponovo u modi i to u svojoj originalnoj ulozi, na ogrlicama. Ipak, želite li biti u koraku s trendovima, Anna preporučuje da uložite u neki malo neobičniji i upadljiviji model biserne ogrlice. Biserne ogrlice su prava klasika u svijetu mode. Ima onih koji ih ne vole, no većina ih obožava. Međutim, biseri donose otmjenost svakom izgledu i mogu podići na viši nivo ljepotu žene dodajući joj svojstveni sjaj. Postoji mnoštvo slavnih osoba iz raznih uspješnih filmova koje nose biserne ogrlice.

Bucket torbe

Izgleda da se bucket torbe u modu vraćaju svakih nekoliko godina pa će mnoge od vas koje već imaju jedan ovakav primjerak u ormaru na ovom trendu uštedjeti. Ako ste jedna od onih žena koje odišu minimalizmom i njegujete vrlo jednostavan, profinjen i nosiv stil, onda u svom ormaru morate imati kvalitetnu bucket torbu koja je proteklih nekoliko sezona postala sinonim za bezvremenski modni dodatak u koji se isplati uložiti novac. Popularne bucket torbe svoj su status na modnoj sceni osigurale još prošle sezone. Idealne su za dnevne kombinacije jer se dizajnom lako uklapaju u najrazličitije modne kombinacije.