Bogat program
6

Tri dana mode i glamura u Sarajevu: Završen Nivea BH Fashion Week

E. Sk.
Foto: T. S./Klix.ba
(Foto: T. S./Klix.ba)
Sarajevo je protekla tri dana bilo centar modne scene. Veliki broj modela, modnih dizajnera, stilista, utjecajnih ljudi, kreativaca i urednika zabavilo se uz nove modne kreacije koje su predstavljene na 43. izdanju Nivea BH Fashion Weeka Sarajevo.

Završna večer ovog modnog događaja održana je u Alta Shopping Centru pod nazivom "Alta Fashion Night", gdje su se modnim sladokuscima predstavili poznati brendovi sa kolekcijama jesen/zima 2019/2020.

Programski sadržaj tokom tri dana održavanja bio je na nivou svjetskih modnih događaja, a Nivea BH Fashion Week Sarajevo s razlogom je još jednom etiketiran kao najutjecajnija modna manifestacija u regiji.

Tokom ovogodišnjeg Nivea BH Fashion Weeku koji je održan u organizaciji Udruženja modnih kreatora BiH i izvršnoj produkciji Abc Models Mgmt Inernational, publika u Sarajevu je imala priliku uživati u bogatom modnom programu i zanimljivim kreacijama.

Nivea BH Fashion Week Sarajevo kroz jedinstveno jesen/zima modno putovanje ljubiteljima mode i modne industrije predstavilo je ponovo najbolje bh. modne dizajnere, novitete bh. modne scene i kreativne idustrije, ali i brojna modna iznenađenja.