Moda i ljepota
0

Toplina jesenjih boja iz nove kolekcije Alma Ras

Sarajevo-x.com
U ugodnoj i toploj atmosferi restorana "Četiri sobe gospođe Safije" nedavno je završeno snimanje nove kolekcije Alma Ras, jesen – zima 2010/2011.

Na setu nalik filmskom, u interijeru koji kombinira stil sa osjećajem udobnosti i komfora, okupljena je grupa vrhunskih profesionalaca.

Za sjajnu kosu i frizure modela pobrinule su se vješte ruke sarajevskog frizera Mahira Sinanovića. Prozračnu šminku, melanholično-romantičnih tonova, stvorila je iskusna vizažistica Nermina Ibrulj. Modele i scenu stilizirao je Nino Pavlek uz pomoć Nizame Čaušević.

Sve je zabilježila precizna kamera Jasmina Fazlagića, fotografa koji potpisuje večinu relevantih modnih kampanja na ovdašnjim prostorima.

Model Jelena Čikojević (Fox Fashion Agency, Beograd) iza koje je već desetak godina radnog iskustva, svježinom, optimizmom i gracioznošću oduševila je cijeli tim. Jelenina se ženstvena pojava, osim brojnih reklamnih kampanja za inostrano tržište i modnih editorijala, mogla vidjeti i u muzičkim spotovima Vlade Georgijeva za pjesmu "Hej ti" i u spotu "Kao domine" Harija Mata Harija. Jelenin markantni partner na snimanju bio je tamnokosi Duško Kušljić iz Čelinca pored Banja Luke, koji je na izboru za naj Fox modela u BiH, kao nagradu osvojio snimanje nove kolekcije Alma Ras.

Kako se Duško snašao u novoj ulozi presudite sami, a mi vam ekskluzivno donosimo fotgrafije nove kolekcije, kao i fotografije sa snimanja.